Prima pagină » Cancan » Andreea Mantea a vorbit despre presupusa sarcină. Ce lămuriri a adus vedeta

Andreea Mantea a vorbit despre presupusa sarcină. Ce lămuriri a adus vedeta

15 dec. 2021, 12:26,
în Cancan

Îndrăgita vedetă TV Andreea Mantea a vorbit recent despre presupusa sarcină, după ce au apărut anumite zvonuri cu privire la faptul că ar aștepta un copil. Astfel, ea a ținută să lămurească situația pentru a scăpa de bârfele care se făceau pe seama ei. Așadar, după cum poate bănuiați, vedeta doar a luat câteva kilograme în plus, deci nu este însărcinată, încă.

Andreea Mantea este una dintre cele mai iubite vedete de la noi din țară. Prezentatoarea TV are o mulțime de fani, este foarte îndrăgită și se bucură de mare succes. Și totuși, în ultima perioadă ea a intrat în atenția oamenilor, după ce, de la o vreme, fanii și telespectatorii au observat ceva schimbat la aspectul ei fizic. Primul gând al acestora a fost că vedeta TV ar fi însărcinată.

Andreea Mantea, adevărul despre sarcină

De mai bine de doi ani, fanii au lansat de mai multe ori zvonul că vedeta ar fi însărcinată, după ce ea a afișat o burtică destul de proeminentă. Andreea Mantea s-a abținut de multe ori să le dea replica fanilor ei dar, în final, a decis să facă lumină în acest caz, pentru a scăpa de orice bârfă.

Andreea Mantea a explicat de nenumărate ori că a cam luat câteva kilograme în greutate, însă gurile rele au continuat să spună că ar fi însărcinată. Bruneta a mărturisit că și-ar mai dori un copil, un frățior pentru David, dar nu se pune problema de așa ceva în acest moment. Andreea pune burtica pe seama mâncării în exces, pentru că, la fel ca orice om, mai are și ea scăpări. Iar dacă ar fi însărcinată, ea ar fi cea care să dea vestea cea mare.

„Am aflat că sunt însărcinată, din nou. Din ziare, nu din urma unui test sau a vreunei analize. Problema e ca aflu din ziare că sunt însărcinată de vreo doi ani. Cumva am întrecut elefantul la gestație. Sunt însărcinată de vreo doi ani și nu mai nasc. Ce sarcină încăpățânată. Eu nu am voie să fiu grasă, Andreea Mantea este grasă, are butică, șunculiță, kilograme în plus, dar nu este însărcinată”, a explicat Andreea Mantea.

Andreea Mantea suferă de o afecțiune

Vedeta, care are o soră la fel de frumoasă, se numără printre cele mai iubite prezentatoare TV de la noi din țară. Celebra vedetă este iubită de fanii ei, care vor mereu să știe ce mai este nou cu ea, cu ce se mai ocupă și ce evenimente speciale au loc în viața ei.

Și dacă mulți credeau că vedeta este însărcinată, adevărul este că o afecțiune o făcea să pară așa. Deși a încercat să lasă lucrurile să treacă de la sine, a decis să explice cum stau lucrurile, văzând că bârfele continuă să apară.

Andreea Mantea a mărturisit că suferă de o boală care o face să arate ca și cum ar fi gravidă. Chiar dacă uneori mai exagerează cu mâncarea și se îngrașă, spune că nu despre asta este vorba. Andreea Mantea a mărturisit că o reacție alergică o face să arate ca și cum ar fi gravidă. În altă ordine de idei, Andreea Mantea susține că momentan nu este vorba de nicio sarcină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *