Prima pagină » Cancan ultimă oră » Andreea Mantea a răbufnit la adresa unui internaut. Cum a reacţionat vedeta

Andreea Mantea a răbufnit la adresa unui internaut. Cum a reacţionat vedeta

23 feb. 2022, 14:45,
în Cancan ultimă oră

Andreea Mantea a avut parte de o surpriză mai puţin plăcută pe Tik Tok, acolo unde vedeta Kanal D şi-a făcut recent un cont. Obişnuita să îşi ţină la curent fanii cu tot ce face, cu proiectele şi detaliile din viaţa ei, Andreea Mantea a avut parte de un lucru care a înfuriat-o maxim, mai ales ca vedetă este o persoană destul de toleranţă chiar şi atunci când i se scriu comentarii mai puţin plăcute.

De cele mai multe ori se amuză şi la rândul ei, le răspunde pe un ton ironic şi amuzant lăsând la o parte răutăţile. Din acest motiv este şi plăcută de către publicul pe care şi l-a format în timp şi care o adora.

Andreea Mantea a răbufnit la adresa unui internaut

Însă, se pare că un internaut, mai exact o tânără a fost surprinsă de către Andreea Mantea că îi fură content-ul video de pe TikTok. Ne mai rezistând, prezentatoarea TV şi-a spus părerea destul de dur în mediul online:”

“Am și eu o problemă, una existențială. Eu mi-am făcut un cont de TikTok.

De ce? Așa am vrut. Sunt foarte fericită că am făcut asta, dar am văzut că există o persoană care postează absolut toate videoclipurile pe care eu le fac pe Instagram.

Deci ea ia fiecare video și îl publică pe TikTok sub numele meu, bineînțeles unde fanii vorbesc cu mine, crezând că sunt eu. Acum sunt curioasă, pe asta o să-l ia să-l pună?

Dar cum poți să iei video cu o persoană şi să le pui așa? De ce? Pe lângă faptul că este rușinos și fără bun simț, este ilegal. De ce ne bucurăm de munca altora?!”, a spus Andreea Mantea pe Instastory.

Andreea Mantea are probleme mari cu tenul

Urmărită în număr foarte mare, vedeta s-a gândit să ceară ajutorul fanilor în ceea ce privește anumite produse pentru ten. În mod evident afectată de ceea ce i se întâmplă, Andreea Mantea a recunoscut că problema ar putea fi și din cauza ingredientelor pe care le folosește deja, astfel că vrea să treacă la ceva mai natural.

În speranța că se va vindeca, frumoasa brunetă i-a rugat pe cei care o urmăresc să îi recomande soluții pentru coșuri, dar naturale, din plante spre exemplu.

„În fine! Cred că ar trebui să folosesc mai multe produse naturale. Dacă știți, dacă cunoașteți, aștept recomandările voastre cu mare drag pentru că nu se poate așa!”, a mai spus Andreea Mantea în încheiere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`