Prima pagină » Radio » Actualitate » Andreea Mantea a fost înșelată de ultimul iubit. „Am căzut din picioare, nu mai aveam aer”

Andreea Mantea a fost înșelată de ultimul iubit. „Am căzut din picioare, nu mai aveam aer”

13 dec. 2022, 10:14, 1 ,
în Radio

Recent, Andreea Mantea a rupt tăcerea și a dat de înțeles că a fost înșelată de ultimul iubit, acesta fiind și motivul despărțirii. Bruneta s-a iubit timp de 5 ani cu un bărbat misterios și a trăit o frumoasă poveste de dragoste despre s-au știut puține lucruri. Acum, la doi ani de la despărțire, Andreea Mantea a avut curajul să vorbească despre relația toxică în care a fost implicată.

Andreea Mantea a avut parte de un trecut amoros destul de tumultuos de-a lungul vieții ei de până acum. Frumoasa prezentatoare TV a fost implicată în mai multe relații, care au eșuat din nefericire. Singurul lucru pozitiv este că s-a ale cu un copil, care azi îi face toate zilele mai frumoase. Acum, la aproape doi ani de la despărțirea tumultuoasă, Andreea Mantea a făcut unele dezvăluiri despre ultima povestea de dragoste pe care a trăit-o. Bruneta a explicat ce fel de bărbat era acesta, dar mai ales cât rău i-a făcut.

Andreea Mantea, înșelată de ultimul iubit

Invitată în emisiunea online „Fiță cu Adiță”, Andreea Mantea a vorbit fără perdea despre viața ei amoroasă. Frumoasa prezentatoare de la Kanal D a dezvăluit că a iubit cu foc vreme de 5 ani un bărbat, care însă i-a adus de nenumărate ori lacrimi pe față. Mai mult decât atât, a fost și infidel, astfel că această lecție dură a făcut-o să vrea să fie singură o periodă de timp. Fără iubit de mai bine de un an și jumătate, vedeta a precizat și de ce nu mai vrea o relație în acest moment.

„Eu nu am fost în nicio relație toxică, până la ultima. A te îndrăgosti e una, a iubi e alta. Din punctul meu de vedere, o relație este atunci când cei doi se reîndrăgostesc unul de celălalt, aproape în fiecare zi. Să nu fie limite. Să nu fie «n-ai voie, nu poți, de ce». Să nu fie o critică. Să nu fie o ceartă continuă, un reproș continuu. Să nu fie obositor.

O relație toxică este când unul dintre parteneri îl stinge pe celălalt. Noi suntem energie. Dacă tu îmi spui mie că nu sunt bună de nimic, că nu sunt în stare, că nu pot și, încontinuu, ai ceva rău să-mi spui, încontinuu tu îmi faci mie rău. Eu, de când mă trezesc, sunt încontinuu supărată. Atunci de ce facem?”, a declarat Andreea Mantea în emisiunea amintită.

Andreea Mantea a fost distrusă de durere

În prezent, focoasa brunetă este mai fericită ca oricând. A reușit să-l uite pe cel care i-a adus multă durere în suflet și s-a regăsit pe ea. Își acordă timp ei și fiului ei, fiind foarte bine în aceste momente. Vindecată după relația toxică, frumoasa prezentatoare TV a vorbit fără regrete despre suferința prin care a trecut în momentul în care a aflat că a fost din nou înșelată, neașteptându-se la asta după o relație atât de lungă.

„Am și auzit, am și văzut, am văzut și în mesaje. Când am auzit, asta a fost cel mai dur. Asta, pe mine, m-a îngenuncheat. Noi râdem și glumim acum, că am trecut peste ele. Eu nu mai auzeam. Nu mai vedeam. Mi-a amorțit tot corpul. Am căzut din picioare. Îmi curgeau lacrimile fără să îmi dau seama. Nu mai aveam aer, am luat-o pe alte… Au trecut. Să plâng după așa ceva?”, mai spune Andreea Mantea despre infidelitatea fostului iubit.

„O relație toxică te omoară”

Andreea Mantea a trăit pe propria piele ceea ce înseamnă cu adevărat o relație toxică. S-a despărțit de cel cu care s-a iubit 5 ani în secret imediat după ce a văzut cum este înșelată. A urmat o perioadă în care s-a refăcut, însă a fost mai puternică ca niciodată, totul pentru fiul ei. De aici, a mai fost doar un pas până la a începe o nouă viață, în care să se pună pe ea și pe fiul ei pe primul loc, și nu fericirea altora.

„Îmi iubesc copilul, îmi iubesc mama, îmi iubesc tatăl, sora, îmi iubesc prietenii, îmi iubesc colegii, mă iubesc pe mine. Am trăit prea mult timp căutând la alții și nu m-am uitat la mine. Nu este niciodată târziu să te descoperi.

Îmi e greu să exprim în cuvinte fericirea pe care am simțit-o în prima noapte în care eu am dormit singură, fără… Când m-am văzut în patul ăla, singură, eu cu mine, am fost cea mai fericită de pe pământ, atât de mult îmi doream să fiu singură, pentru că nu mai puteam, pentru că o relație toxică te omoară cu totul, te stinge pe tine ca om”, a conchis Andreea Mantea.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`