Andreea Mantea a făcut furori în ipostaze nud. Frumoasa vedetă a postat un mesaj surprinzător pe Instagram

30 mai 2022, 09:35,
BZI.ro, în Cancan

Una dintre cele mai apreciate vedete din România, Andreea Mantea, a făcut furori în ipostaze nud. Focoasa brunetă a pozat de nenumărate ori în ținute incendiare și a încins imaginația bărbaților. Îndrăgita prezentatoare a fost criticată de unii pentru aparițiile îndrăznețe și trecutul controversat. După ce au apărut în lumea mondenă zvonuri că Andreea Mantea iubește din nou, frumoasa vedetă a postat un mesaj surprinzător pe Instagram.

Andreea Mantea atrage privirile tuturor în ipostaze nud

Andreea Mantea este una dintre cele mai râvnite femei din showbiz-ul autohton. Bruneta s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri și a fost nu de puține ori protagonista unor controverse în spațiul public. Vedeta se află într-o formă fizică de invidiat și nu ezită să se lase fotografiată în ipostaze incendiare.

Mai mult, Andreea Mantea a făcut furori și pe vremea când a pozat în celebra revistă Playboy. Cu toate acestea, bruneta a fost aspru criticată de familie, mai ales de tatăl ei, care a fost revoltat de ceea ce a făcut fiica sa. Prezentatoarea tv a precizat că nu și-a dorit să apară în Playboy, dar a acceptat până la urmă să pozeze nud ca semn de revoltă pentru faptul că tatăl ei nu își dorea să aibă o carieră în televiziune.

„Eram atât de supărată pe tata că nu m-a lăsat să dau la Teatru și Film, încât tot ce apărea prin agenția de modele, că era reclamă, film, emisiune, și tot ce ținea de televizor, mă duceam. (…) Și când a apărut acest casting pentru această emisiune, m-am dus. Ce nu am știut însă, oamenii care au fost acolo încă trăiesc și pot confirma, eu nu am știut că va trebui să pozez în Playboy.

Oamenii ăia erau ditamai echipa și mi-au spălat creierul și îi lăsam pentru că mie îmi convenea, era încă o palmă pe care i-o dădeam tatălui meu.”, a declarat vedeta.

În pofida criticilor celor din jur, Andreea Mantea nu a ezitat să pozeze provocator și și-a surprins fanii din mediul online cu fotografii îndrăznețe. Aceasta pune pe jar inimile bărbaților și se afișează în ținute sexy. Prezentatoarea tv se declară o femeie împlinită alături de fiul ei și se bucură din plin de viață.

Printre vedetele care pozează provocator se află și Mihaela Rădulescu. Aceasta a fost protagonista unui pictorial nud la vârsta de 52 de ani. Și celebra prezentatoarea Gabriela Cristea a făcut furori în ipostaze incendiare, spre încântarea publicului masculin.

Ce mesaj a postat vedeta pe Instagram

Andreea Mantea și-a sărbătorit fiul acum câteva zile. Micuțul David a împlinit frumoasa vârstă de 7 ani, prilej de petrecere pentru frumoasa prezentatoare și băiatul ei. Aceasta a plecat într-o vacanță alături de David, însă și-a surprins fanii cu un mesaj inedit pe Instagram. Pe lângă urările pentru fiul ei, bruneta s-a afișat cu un buchet de trandafiri, iar fotografia a fost însoțită de un mesaj care a provocat multe discuții.

,,Trandafirii sunt roșii,

Cerul este albastru,

Mi-e dor de tine cu adevărat

Sper că și ție.”, a scris vedeta pe Instagram.

Mesajul focoasei brunete i-a îndemnat pe cei mai mulți să se întrebe dacă vedeta iubește din nou și dacă în viața sa se află un bărbat misterios. Cu toate acestea, Andreea Mantea nu a dorit să ofere mai multe detalii despre planul amoros, spre surprinderea publicului. Cert este că bruneta radiază de fericire alături de fiul ei, David, și se bucură din plin de viață.

Andreea Mantea a pus pe jar inimile multor bărbați cu pictorialele nud și aparițiile provocatoare la evenimentele mondene. Celebra prezentatoare tv se mândrește cu formele sale voluptoase și face furori de fiecare dată când apare în public.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *