Prima pagină » Cancan » Andreea Mantea a ajuns la o frumoasă vârstă, dar încă mai este tulburată de amintirile copilăriei

Andreea Mantea a ajuns la o frumoasă vârstă, dar încă mai este tulburată de amintirile copilăriei

10 aug. 2021, 10:10,
BZI.ro, în Cancan

Îndrăgita vedetă TV Andreea Mantea, care se află la o frumoasă vârstă a împlinirilor, recunoaște că încă mai este tulburată de unele amintiri din copilăria și adolescența ei. Ea recunoaște că a avut o mamă dură, însă cu toate acestea îi este recunoscătoare ființei care i-a dat viață. Astfel, vedeta Kanal D recunoaște că educația primită în copilărie a ajutat-o să fie femeia de succes de acum.

Focoasa brunetă Andreea Mantea este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV din țară. În momentul de față, ea duce o viață liniștită alături de bărbatul iubit și fiul său, David. Cu toate că este o persoană în toată firea, ea își aduce aminte cu nostalgie de copilărie, dar mai ales de modul dur în care era educată de mama sa.

Andreea Mantea vârstă

Focoasa brunetă s-a născut în București, pe 20 septembrie 1986, și a fost înzestrată de la natură cu dimensiuni de fotomodel. Andreea Mantea, în vârstă de 34 de ani, a absolvit Facultatea de Relații Internaționale, iar debutul în televiziune a avut loc în 2005 la Kiss TV. Cu toate acestea, primul loc de muncă al Andreei a fost cel de picoliță, la sfârșitul clasei a noua, însă jobul din restaurant a introdus-o în lumea modelingului. Așa, adolescenta Andreea Mantea a început să se prezinte la toate castingurile de modă. Și dacă Andreea este o vedetă TV foarte cunoscută, sora ei, Lavinia, este o antreprenoare de succes. Ambele consideră că sunt ceea ce au ajuns datorită mamei lor.

Andreea Mantea și Lavinia Mantea au avut o mamă dură

Cele două surori Mantea, Andreea și Lavinia, sunt ambele femei de succes, însă fiecare dintre ele și-a urmat calea. Și pentru tot ce au realizat până acum, Andreea Mantea și Lavinia Mantea îi sunt recunoscătoare celei care le-a dat viață. Aceasta a știut cum să le educe, chiar dacă atunci celor două surori li se părea greșit. Însă întâmplările din copilărie le-au priit, iar Andreea a reușit să devină o mamă bună.

Cele două surori Mantea au acum o relație bună cu mama lor, care le este și principalul sprijin. Andreea își amintește cu drag de momentele când o mângâia și era cea bună prietenă din copilărie, dar și de criticile dure. A știut când să se impună, dar și când să o susțină în cele mai grele momente.

„A fost dificil pentru ea, la început, în față camerelor de luat vederi. În copilărie și adolescență, mama a fost mâna de fier, a folosit și coadă de matură, și papucul, atunci când o supăram. Dar a fost și blândă, și caldă. A știut exact ce să ne învețe și cum să îndrume. Este o mamă model”, sunt de părere Andreea Mantea și Lavinia Mantea.

Andreea are un fiu pe care îl adoră

Andreea are un băiețel superb pe nume David și toată lumea știe că acesta este rodul relației dintre vedeta TV și luptătorul Cristi Mitrea. Și totuși, bărbatul nu apare ca părinte în certificatul de naștere al copilului. Cu toate acestea, luptătorul s-a implicat deseori în viața copilului, fiindu-i alături la aniversări și nu numai. Dincolo de toate acestea, vedeta TV nu pare deranjată de statutul de mamă singură, poate și datorită faptului că are un iubit pe care l-a ținut secret aproape trei ani. Și cel mai probabil, Andreea Mantea, în vârstă de 34 de ani, va ajunge în curând în fața Altarului cu partenerul ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *