Prima pagină » Cancan ultimă oră » Andreea Manea, lovitură fatală primită din partea Kanal D. Ce au decis șefii trustului Dogan Media

Andreea Manea, lovitură fatală primită din partea Kanal D. Ce au decis șefii trustului Dogan Media

05 feb. 2022, 16:00,
în Cancan ultimă oră

Andreea Mantea nu pare să mai aibă succesul din trecut, iar șefii de la Kanal D au simțit asta. Recent, bruneta le-ar fi propus superiorilor să revină ca prezentatoare la “Puterea Dragostei”, însă aceștia au refuzat-o, pe motiv că show-urile la care este gazdă în prezent nu au foarte mare priză la public.

Andreea Mantea a fost foarte apreciată de conducerea Kanal D după primul sezon al emisiunii “Puterea Dragostei”, cu care a reușit audiențe record. Ediția a doua ar fi trebuit să se filmeze în România, însă, în cele din urmă, s-a decis ca aceasta să continue tot în Turcia, spre dezamăgirea brunetei.

A acceptat, însă, să fie gazda emisiunii și pentru sezonul al doilea, însă doar după ce i s-a mărit consistent salariul. Pentru ediția a treia nu a mai dorit să rămână în Turcia și a fost înlocuită de Cristina Mihaela Dorobanțu. Audiențele, însă, nu au scăzut, astfel că aceasta a rămas prezentatoare și pentru sezonul cu numărul 4. Iar în curând va începe și cel de-al cincilea, tot cu cea care s-a clasat pe locul 2 în prima ediție a emisiunii “Bravo, ai stil!” ca gazdă.

Filmările vor avea loc în România, iar Andreea Mantea și-ar fi dorit să revină ca prezentatoare a show-ului. Ar fi fost, însă, refuzată de șefii Kanal D.

Andreea Mantea, salariu de 20.000 de euro la Kanal D

Andreea Mantea face parte din trustul Dogan de aproximativ 12 ani. În televiziune, a debutat la Antena 1, ca asistentă TV la “Neața cu Răzvan și Dani”. Ulterior, a ajuns la Kanal D, unde a avut propria sa emisiune, WowBiz, alături de Mădălin Ionescu. În 2018, a devenit prezentatoarea reality show-ului “Puterea Dragostei”. Emisiunea s-a filmat în Turcia și a avut audiențe record, care i-au forțat pe turci să înceapă sezonul 2, la scurt timp după primul.

La momentul respectiv, Andreea Mantea a vrut să revină în România, pentru că postul TV îi promisese că va muta show-ul în țară. Pentru a o convinge să continue, Kanal D i-ar fi oferit o remunerație lunară de aproximativ 20.000 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *