Prima pagină » Cultural » Andreea, iubita lui Bursucu, a fost la un pas să se despartă de acesta. De la ce au pornit certurile între cei doi

Andreea, iubita lui Bursucu, a fost la un pas să se despartă de acesta. De la ce au pornit certurile între cei doi

21 oct. 2022, 09:19,
în Cultural

Andreea, iubita lui Bursucu, a fost la un pas să se despartă de acesta. Partenera de viață a celebrului prezentator s-a confruntat cu momente extrem de grele pe plan personal. Deși formează unul dintre cele mai frumoase și discrete cupluri din showbiz-ul autohton, Andreea și Bursucu au avut parte de multe provocări și momente tensionate în relația lor. Iată de la ce au pornit certurile între cei doi.

Andreea, iubita lui Bursucu, a fost la un pas să se despartă de acesta

Celebrul prezentator Adrian Cristea, cunoscut de public cu numele de Bursucu, trăiește de câțiva ani o frumoasă poveste de dragoste alături de partenera sa, Andreea. Aceasta a mai fost căsătorită, însă a trecut printr-o adevărată dramă după ce și-a piedut soțul. Andreea s-a dedicat în totalitate fiicei sale, iar după o perioadă lungă de timp și-a găsit fericirea alături de actualul partener de viață, Bursucu.

Cei doi au o fetiță împreună și se bucură din plin de rolul de părinți. Iubita lui Bursucu este o prezență discretă în showbiz-ul autohton, preferând să fie cât mai departe de lumina reflectoarelor. Aceasta se declară o femeie împlinită alături de partenerul ei de viață, deși în trecut au avut parte de multe momente tensionate și chiar au fost la un pas de despărțire.

Bursucu a mărturisit că gelozia sa a fost cea care le-a afectat relația.

„Am avut la un moment dat niște filme, era să mă despart de ea. Am fost gelos. Sergiu Nicolaescu, dacă trăia, făcea filme după mine. Filmul de gelozie începe de la un telefon. Cum s-a întâlnit, ce a făcut, cum au trăit noapte. În cap, totul se derulează în 5 minute ca două ore, până când mi-a trecut boala, că m-am dus un pic la psiholog.

Am învățat și de la Teo Trandafir, ce faci în momentul în care găsești în telefonul partenerului mesaj de la el/ea. Există două variante: îi spui și te faci de rușine că i-ai umblat în telefon și asta nu se face ori nu îi spui și cum trăiești cu asta. Din punctul meu de vedere este lipsă de respect să te uiți în telefonul partenerului.”, a declarat acesta.

Cu toate acestea, Adrian Cristea și iubita sa au trecut peste situațiile dificile din viața de cuplu, iar în prezent radiază de fericire împreună. Și colega lui de breaslă, Ana Maria Barnoschi a fost cerută în căsătorie și se declară o femeie împlinită pe plan amoros.

Ce spune celebrul prezentator despre partenera lui de viață

Celebrul prezentator de la Kanal D, Bursucu, se mândrește cu familia sa frumoasă și are doar cuvinte de laudă pentru iubita sa, Andreea. Recent, acesta a dezvăluit cum a început povestea lor de dragoste, oferind câteva detalii picante din viața de cuplu.

,,Viitoarea mea soție s-a lăsat impresionată greu, e și mai mare ca mine cu 4-5 ani și îți dai seama, experiența vieții ei era mult mai mare. Când ne-am cunoscut eu aveam 25 de ani. Ea trecuse printr-o traumă, printr-un moment nefericit. Fostul ei partener de viață… Cumva era sceptică, nici nu era pregătită pentru o nouă relație, nici nu își dorea. Părea doar o relație de vară. Primele două-trei săptămâni a fost mai greu, dar la un moment dat mi-am luat inima în dinți și am zis că o sărut. Atunci a întors capul, dar a doua zi a venit pregătită și așa a început totul. (…)

Eu sunt romantic. Fac orice. Îmi vine în cap de la petale pe pat, lumânări, șampanie, astea sunt la ordinea zilei. Eu sunt romantic, sunt prost, nu am treabă. Mă duc la piață, vin cu 25-45 de trandafiri acasă, îi pun lu nevastă-mea în vază, ea e sus dă cu aspiratorul. Am de-astea. Ea nu prea e romantică dintre noi doi. E zodia leu. Eu sunt pești. Se spune despre noi că suntem curvari, nu e adevărat. Suntem romantici de fel, mie îmi place să fiu romantic.”, a mai precizat acesta.

Celebrul prezentator Bursucu și iubita sa, Andreea, formează unul dintre cele mai frumoase și discrete cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi radiază de fericire împreună și se bucură din plin de rolul de părinți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *