Prima pagină » Radio » Actualitate » Andreea Ibacka și-a sărbătorit tatăl. Socrul lui Cabral a împlinit 60 de ani

Andreea Ibacka și-a sărbătorit tatăl. Socrul lui Cabral a împlinit 60 de ani

15 mai 2023, 12:44,
în Radio

Bucurie mare pentru Andreea Ibacka, care în weekend și-a sărbătorit tatăl sau, mai bine zis, pe socrul lui Cabral, care a împlinit 60 de ani. Bărbatul a avut parte de o petrecere pe cinste, fiind înconjurat de cei dragi. În urmă cu ceva timp, Cabral spunea că părinții Andreei Ibacka nu prea erau încântați de el la început, dar între timp sentimentele lor s-au schimbat.

Andreea Ibacka și Cabral trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape 14 ani de zile, cei doi unindu-și destinele în 2011. Cu timpul, familia lor s-a mărit, mai întâi cu apariția fetiței Namiko, după care a venit pe lume și Tiago. Dar, se parte că la începutul relației cu Andreea, Cabral a avut ceva de furcă pentru a le câștiga simpatia părinților iubitei sale. Acum, însă, vedeta TV are o relație foarte bună cu socrii săi.

Socrul lui Cabral a împlinit 60 de ani

Petrecere în familia Andreei Ibacka. Tatăl vedetei a împlinit frumoasa vârstă de 60 de ani, așa că blondina nu a mai stat pe gânduri și i-a organizat părintelui ei o petrecere frumoasă. Andreea Ibacka este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde postează diferite momente din viața sa. Recent, vedeta a distribuit în mediul online o serie de fotografii în care apare alături de familia sa, la petrecerea de ziua tatălui ei. Bărbatul a împlinit vârsta de 60 de ani și a fost sărbătorit de toți apropiații.

De la eveniment nu au lipsit nici Cabral, nici cei doi copii ai vedetei. Tatăl blondinei a primit un tort personalizat și au sărbătorit cu câteva sticle de șampanie.

„60 minunați pentru tata”, a foste mesajul distribuit de Andreea Ibacka, alături de câteva imagini care au surprins momentele în familie.

Nu în ultimul rând, fanii blondinei au putut să o cunoască, zilele trecute, și pe mama soției lui Cabral. Și aceasta deoarece Simona Pătrașcu a fost invitată în emisiunea fiicei sale de la Happy Chanel. Acestea au depănat amintiri de când Andreea Ibacka era mică.

Reacția părinților Andreei când l-au cunoscut pe Cabral

Andreea Ibacka și Cabral au împreună doi copii, Namiko și Tiago, și au reușit să construiască o familie frumoasă. Deși acum sunt de nedespărțit și iubirea lor crește pe zi ce trece, la început blondina s-a lăsat greu și nu a prezentat interes față de prezentatorul TV. Ulterior, când lucrurile au început să fie serioase între ei, a venit și momentul în care Cabral a trebuit să își cunoască viitorii socri.

Prezentatorul TV a recunoscut că părinții Andreei Ibacka nu au fost atât de încântați la început, însă au sperat că fiica lor a luat decizia cea mai bună, astfel că au avut încredere în ea. Acum, relația dintre socrii și Cabral este una foarte bună și se înțeleg de minune.

„După șase luni de vedere, că acritura nu voia să iasă în oraș cu mine. Până la urmă, a ieșit la o cafea. Și șarmul meu incredibil, prezența mea enigmatică, tenul meu luminos… toate acestea au făcut-o să nu-și mai dorească să plece. 14 ani. Sau cam așa ceva…

Și-au făcut cruce cu limba și au sperat că știe ea ce face (n.r. – a fost reacția socrilor când l-au întâlnit pe Cabral). Acum, că sunt preferatul socrului și că nici soacra nu m-ar ucide în somn… se pare că a știut colega de rate ce să aleagă… Dragoste. La prima vedere. Clar”, a povestit Cabral.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`