Prima pagină » Cancan » Andreea Ibacka s-a fotografiat fără machiaj. Cum au reacționat fanii

Andreea Ibacka s-a fotografiat fără machiaj. Cum au reacționat fanii

21 ian. 2022, 11:47,
în Cancan

Andreea Ibacka, soția lui Cabral, și-a uimit fanii după ce a publicat o fotografie în care apare fără niciun strop de machiaj. După cum se știe, îndrăgita actriță are o frumusețe aparte și nu are nevoie să își editeze pozele. Totodată, Andreea Ibacka, care este posesoarea unor trăsături armonioase, nici nu a apelat până acum la intervenții estetice.

Frumoasa soție a lui Cabral, Andreea Ibacka, și-a uimit fanii cu ultima fotografie publicată pe contul de socializare. Și aceasta deoarece actrița s-a fotografiat 100% naturală, fără pic de make-up. De menționat că în toamnă, Andreea a adus pe lume cel de-al doilea copil ai ei și al lui Cabral, un băiețel. Cei doi mai au împreună o fetiță, Namiko, care va împlini patru ani.

Cum arată Andreea Ibacka fără machiaj

Andreea Ibacka a decis să se afișeze, în fața fanilor, fără niciun strop de machiaj. Actrița are o frumusețe aparte și arată la fel de bine fără a apela la medicul estetician sau la aplicațiile de editare ale fotografiilor. Soția lui Cabral are un ten fără imperfecțiuni și a fost înzestrată cu niște trăsături armonioase. Imediat au apărut și reacțiile din partea fanilor, care au comentat în număr foarte mare. Aceștia au complimentat-o îndelung pentru „curajul” de a-și afișa naturalețea pe rețelele de socializare.

„Am intrat la baie să mă demachiez. (…) Și o poză la adevăr… Fără machiaj, fără filtre, fără editări, fără somn!”, a scris actrița în dreptul fotografiei.

Ținând cont că au trecut mai puțin de patru luni de când a născut, Andreea Ibacka arată foarte bine. Look-ul ei proaspăt, natural, le-ar face invidioase pe multe alte femei, chiar și mai tinere decât ea.

Andreea și Cabral Ibacka au bifat zece ani de căsnicie

Cu toate că în cazul lor nu a fost dragoste la prima vedere, cel puțin în cazul ei, vedeta TV a cucerit-o definitiv pe Andreea cu umorul său. Și iată că în prezent cei doi au zece ani de când au spus cel mai important „Da!” din viața lor. După ce în 2018 a venit pe lume fetița Namiko, primul copil al cuplului, în toamna lui 2021, Cabral și Andreea au devenit din nou părinți, de băiat de această dată. N-a fost totul numai lapte și miere în relația lor, dar au reușit de fiecare dată să treacă peste orice obstacol. Iar, acum, după zece ani sunt cu adevărat împliniți.

”Mi-a mâncat tinerețile (n.r. râde). M-a cunoscut de mică, da. Bine, el îmi spune același lucru, dar i-am dat răgaz până la 30 de ani. Au fost cu de toate acești 10 ani. Noi de cele mai multe ori facem haz de necaz și lăsăm să se vadă partea amuzantă a lucrurilor, dar asta nu înseamnă că nu am avut perioade dificile inclusiv în cuplu, dar și firești, administrative. Eu am lăsat mai mult de la mine. Eu așa am senzația. Sunt o femeie foarte înțelegătoare”, precizează Andreea Ibacka, care și-a uimit fanii cu poza în care apare fără machiaj.

Antonia a pozat fără lenjerie intimă pe rețelele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *