Prima pagină » Cancan ultimă oră » Andreea Ibacka rupe tăcerea, după 11 ani de căsnicie cu Cabral: „Noi nu mai dormim în același cameră de 4 ani”

Andreea Ibacka rupe tăcerea, după 11 ani de căsnicie cu Cabral: „Noi nu mai dormim în același cameră de 4 ani”

07 iul. 2022, 23:00,
în Cancan ultimă oră

Cabral și Andreea Ibacka formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul autohton. Sunt căsătoriți de mai bine de un deceniu, iar din rodul iubirii lor au rezultat doi copii: o fetiță pe nume Namiko și Tiago, mezinul familiei care a venit pe lume în urmă cu doar câteva luni.

Pe rețelele de socializare, cei doi pozează în familia perfectă și sunt foarte activi pe Instagram, acolo unde le arată fanilor tot ceea ce se întâmplă atât pe plan profesional, dar și personal.

Andreea Ibacka rupe tăcerea, după 11 ani de căsnicie cu Cabral

În urmă cu o zi, Andreea Ibacka a acceptat invitația lui Cătălin Măruță de a veni invitată în emisiunea lui. Ei bine, blondina se pare că a uitat că este la televizor, căci a făcut niște dezvăluiri care, cu siguranță, i-a lăsat pe toți mască. Andreea Ibacka rupe tăcerea, după 11 ani de căsnicie cu Cabral.

Ei bine, în urmă cu puțin timp, blondina a făcut dezvăluiri total neașteptate din spatele ușilor închise ale căsniciei de 11 ani pe care o are cu Cabral. După ce a spus că prezentatorul TV este „cocoșul” în familie, Andreea Ibacka a mărturisit în direct că ea și soțul ei nu mai împart așternuturile de circa patru ani.

Andreea Ibacka: „Noi nu mai dormim în același cameră de 4 ani”

Se pare că atunci când o fac, actrița „se plânge” că rămâne însărcinată. Plus că această „rețetă” funcționează foarte bine pentru ei doi.

„Catalin Măruță : Cine este cocoșul la voi în casă?

Andreea Ibacka: Eu sunt poziția ghiocelului, iar când cocoșul cântă… El e cocoșul, Cabral, zic sa mă pun bine cu el, că poate schimbă iala.

Catalin Măruță : Doarme cu spatele la tine?

Andreea Ibacka: Noi nu mai dormim în același cameră de 4 ani, și atunci când dormeam, că așa am făcut copiii, am eu o regulă de aur, fiecare pe așternutul lui, parte în parte frățeste. E mai greu, dar suntem mult mai relaxați cu copilul, ca e a doua oară. Mă bucur mult de bebelușeala, nu mă enervez niciodată”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *