Prima pagină » Cultural » Andreea Ibacka, dezvăluiri surprinzătoare despre copii și soțul ei celebru. „Noi nu mai dormim în aceeași cameră de 4 ani…”

Andreea Ibacka, dezvăluiri surprinzătoare despre copii și soțul ei celebru. „Noi nu mai dormim în aceeași cameră de 4 ani…”

18 aug. 2022, 08:30,
în Cultural

Frumoasa actriță Andreea Ibacka, a făcut recent dezvăluiri surprinzătoare despre copii și soțul ei celebru. Vedeta este căsătorită de mai mulți ani cu nimeni altul decât Cabral și formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul autohton. Andreea Ibacka îmbină de minune cariera cu viața de familie, însă nu lipsesc momentele tensionate dintre aceasta și partenerul ei de viață. Iată ce spune soția lui Cabral despre provocările și situațiiile dificile din mariaj.

Andreea Ibacka, declarații neașteptate despre copii și soț

Andreea Ibacka este o prezență discretă în showbiz-ul autohton. Frumoasa vedetă are o carieră de succes și se bucură din plin de aprecierea publicului. Cu toate acestea, soția lui Cabral apare destul de rar la evenimentele mondene și își ține viața privată departe de ochii curioșilor. La vârsta de 37 de ani, Andreea Ibacka se declară o femeie împlinită.

Îndrăgita actriță are o familie frumoasă de care este tare mândră și doi copii superbi. Când vine vorba de partenerul ei de viață, Andreea Ibacka are doar cuvinte de laudă. Deși mai există momente tensionate între cei doi, aceștia reușesc să treacă peste situațiile grele cu mult umor.

„Soțului meu îi zic domnu Nicu, că așa îl cheamă pe soțul meu, și Nicolae. Depinde în ce moment suntem. Când e lapte și miere între noi, îi zic Iubirică, când nu suntem ok, îi spun Cabral. (…) Eu sunt poziția ghiocelului, iar când cocoșul cântă… El e cocoșul, Cabral, zic să mă pun bine cu el, că poate schimbă yala.

Noi nu avem o relație perfectă, avem o relație absolut normală și cred că în orice relație există și diferențe de opinie. Și în creșterea copiilor, de exemplu, dar important e să comunicăm, să avem așteptările corecte.”, a declarat aceasta.

De viața de familie se bucură din plin și Oana Matache. Aceasta apare destul de rar în lumina reflectoarelor și se dedică în totalitate soțului ei, de care este tare mândră. Și frumoasa prezentatoare Magda Pălimariu va aduce pe lume în curând un băiețel. Vedeta așteaptă cu nerăbdare să își țină bebelușul în brațe și să se bucure din plin de rolul de mămică.

Ce spune soția lui Cabral despre provocările din viața de familie

Andreea Ibacka și soțul ei, Cabral, radiază de fericire împreună. Cei doi nu ezită să își surprindă fanii de pe Instagram cu fotografii de familie, spre încântarea internauților. Aceștia se bucură de rolul de părinți și fac față cu brio provocărilor zilnice din viața privată.

Recent, Andreea Ibacka a oferit câteva detalii despre mariajul său, dar și despre cel care i-a cucerit inima și îi este mereu alături.

„Noi nu mai dormim în aceeași cameră de 4 ani și atunci când dormeam, că așa am făcut copiii, am eu o regulă de aur, fiecare pe așternutul lui, parte în parte frățeste. E mai greu, dar suntem mult mai relaxați cu copilul, că e a doua oară. Mă bucur mult de bebelușeală, nu mă enervez niciodată.

„Este minunat, este exact ce mi-am dorit. Nu a fost o întâmplare faptul că avem doi copii. (…) Noi ne-am căsătorit după vreo trei ani, trei ani și ceva, cred că după ce ne-am căsătorit totuși ne-am înțeles mai bine decât înainte și ne-am sudat mai bine, ca și echipă. Până la urmă, schimbările majore dintre noi au apărut odată cu copiii, nu odată cu căsnicia.”, a mai precizat soția lui Cabral.

Andreea Ibacka are doi copii superbi și o căsnicie frumoasă alături de Cabral. Frumoasa actriță se bucură de aprecierea publicului pe plan profesional, iar în viața privată se declară o femeie fericită și împlinită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *