Prima pagină » Cancan ultimă oră » Andreea Ibacka a împlinit 39 de ani. Mesajul publicat de soția lui Cabral de ziua sa de naștere: „Sunt o norocoasă”

Andreea Ibacka a împlinit 39 de ani. Mesajul publicat de soția lui Cabral de ziua sa de naștere: „Sunt o norocoasă”

18 aug. 2024, 22:00,
în Cancan ultimă oră

Zi importantă pentru Andreea Ibacka. Vedeta și-a sărbătorit ziua de naștere alături de cei dragi. A împlinit frumoasa vârstă de 39 de ani și a transmis un mesaj important pentru fanii săi. Imaginea postată pe internet o arată cât este de fericită trăind acest momente frumos.

Andreea Ibacka a împlinit frumoas vârstă de 39 de ani și a avut de transmis un mesaj important pe rețelele de socializare. Vedeta a preferat să aniverseze îndr-un cadru restrâns ziua de naștere.

Andreea Ibacka, mesaj cu ocazia zilei sale de naștere

Andreea Ibacka, una dintre îndrăgitele actrițe românce a împlinit frumoasa vârstă de 39 de ani. Se poate considera o femeie împlinită având o carieră în ascensiune, dar și o familie frumoasă alături de Cabral Ibacka. Pentru ziua sa de naștere, vedeta a optat pentru ceva simplu, fiind alături de cei dragi.

Pe rețelele de socializare a publicat o fotografie cu tortul pregătit special pentru ei de naștere. Desertul are trei straturi de cremă, iar deasupra este decorat cu glazură de culoare roșie, alături de câteva elemente simple din fructe. Alături se pot vedea și patru pahare de șampanie. Zâmbetul nu poate lipsi de pe chipul Andreei Ibacka, fiind foarte încântată de acest moment frumos.

„39 şi 4 ore

Vă mulțumesc din pentru toate gândurile frumoase, pupicii şi îmbrățişările voastre! Sunt o norocoasă !

Încă un an plin cu iubire, povești, prietenii, aventuri, lecții de viață, zâmbete, emoții! Luv ya!”, a scris Andreea Ibacka pe rețelele de socializare.

Andreea și Cabral Ibacka au petrecut toată vara pe litoral

Andreea și Cabral Ibacka au decis să petreacă toată vara anului 2024 pe litoralul românesc. Cei doi sunt fani ai vacanțelor și au preferat să stea departe de București, însă fără să depășească granițele țării.

Iubesc să meargă la mare, astfel că totul a fost bine pregătit din timp. Ei nu au plecat singuri, ci împreună cu cei doi copii, Namiko și Tiago, dar și câinii familiei. Scopul lor a fost să se relaxeze, dar și să lucreze de la distanță.

”Vrem să stăm mai mult pe litoral la noi, în Năvodari, încercăm chiar să ne mutăm acolo cu copiii, o lună, o lună jumătate, să vedem dacă ne iese, să le găsim o mulțime de activități, poate și o școală de vară cu un program part-time pentru a putea să și lucrăm, dar să ne bucurăm și de familie”, a spus Andreea Ibacka pentru Spynews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
17 august 2024
17 august 2024