Prima pagină » Cancan » Andreea Ibacka a aflat sexul bebelușului! Ce reacție a avut Cabral

Andreea Ibacka a aflat sexul bebelușului! Ce reacție a avut Cabral

12 aug. 2021, 16:16,
în Cancan

Andreea și Cabral Ibacka se pregătesc să devină din nou părinți. Puțin timp îi mai desparte de marele eveniment și sunt în pline pregătiri. Sexul bebelușului a fost, până azi, un mister pentru ambii viitor părinți. La ultimul control, medicii le-au dat vestea cea mare.

Ce spune Andreea despre genul bebelușului

Andreea Ibacka și Cabral vor deveni părinți în toamnă. Actrița este la a doua naștere, iar prezentatorul TV va fi tătic pentru a treia oară, pentru că mai are o fiică din prima căsnicie. Cei doi sunt în culmea fericirii de când au aflat că Andreea este din nou gravidă și au împărtășit și cu fanii bucuria.

Astăzi, Andreea a mers la ecograf și a aflat ce poartă în pântece. A pregătit un filmuleț în care îi dezvăluie și soțului ei dacă va deveni tătic de fată sau de băiat, cu ajutorul unui balon. Dacă după ce e spart cad hârtii albastre, este băiețel, iar dacă hârtiile sunt roz, este, bineînțeles, fetiță.

Andreea a fost foarte entuziasmată după vizita la medic, dar se pare că soțul ei este destul de răbdător. Cabral își controlează bine emoțiile și a spus că nu vrea să afle sexul copilului din pântec.

„Nu vreau să știu, ți-am mai zis o dată. O să aflu, o să știu la un moment dat!”, a spus clar și răspicat Cabral.

Andreea ar putea avea fetiță

Andreea nu s-a supărat deloc pe soțul ei, ci i-a respectat decizia. A înțeles că vrea ca surpriza să fie mai mare și din acest motiv amână momentul cel mare. Viitoarea mămică arată splendid în rochia roz în care apare în videoclip și dovedește încă o dată că este o mămică norocoasă, pentru că nu a pus multe kilograme până acum. Fanii s-au gândit că ar fi vorba despre o fetiță, datorită culorii pe care o are rochia, dar rămâne un mister până când Cabral decide să ne spună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *