Prima pagină » Cancan » Andreea Grămoșteanu a ținut o dietă drastică pentru a putea juca într-un film de succes. Frumoasa actriță și-a surprins fanii cu noua înfățișare

Andreea Grămoșteanu a ținut o dietă drastică pentru a putea juca într-un film de succes. Frumoasa actriță și-a surprins fanii cu noua înfățișare

04 mai 2022, 10:45,
BZI.ro, în Cancan

Celebra actriță Andreea Grămoșteanu a ținut o dietă drastică pentru a putea juca într-un film de succes. Vedeta a făcut de nenumărate ori sacrificii de dragul artei și nu ezită să se reinventeze atunci când este cazul. Pentru a putea da viață unui personaj feminin aparte, Andreea Grămoșteanu a slăbit spectaculos, iar filmul s-a dovedit a fi de un real succes. Frumoasa actriță și-a surprins fanii cu noua înfățișare.

Andreea Grămoșteanu a ținut dietă pentru a primi rolul principal într-un film de succes

Îndrăgita actriță Andreea Grămoșteanu a demonstrat încă o dată cât de mult își iubește profesia și că este gata oricând să facă sacrificii de dragul artei. Frumoasa artistă care a cucerit publicul încă de pe vremea când juca în serialul ,,Mondenii” și dădea viață unor personaje spumoase a fost protagonista unui film de succes numit ,,#dogpoopgirl.”

Andreea Grămoșteanu a fost nevoită să slăbească pentru a putea juca în rolul principal, iar rezultatele au fost pe măsura muncii sale. Într-un timp foarte scurt, actrița a reușit să slăbească 10 kilograme.

Vedeta a vorbit despre noile provocări din carieră, dar și despre cât de mult a muncit pentru a juca în filmul ce s-a dovedit a fi pe placul publicului.

,,Este un debut în rol principal pentru mine. (…) Eu am intrat într-un regim mai special, pentru că regizorul (Andrei Huțuleac) își dorea ca personajul ăsta, Alina, să fie foarte vulnerabil, cumva, ca prezență. Și atunci, el mi-a propus să intru într-un regim alimentar special, ca să putem să tragem cât mai mult din prezența mea, ca actriță, care era foarte puternică.

Am slăbit datorită lui Horațiu, un antrenor nemaipomenit, care a stat pe capul meu timp de două luni de zile, și în timpul ăsta am dat jos cam între 8 și 10 kilograme. Dar a fost un regim destul de drastic, cu mers la sală foarte mult timp, cu regim alimentar…”, a mărturisit actrița.

Andreea Grămoșteanu nu regretă sacrificiile făcute de dragul artei. Actrița se bucură de un succes impresionant, fiind extrem de apreciată de publicul autohton. Printre artistele care au cucerit publicul de la primele apariții se află și Alina Chivulescu. Îndrăgita actriță a făcut furori încă de pe vremea când a apărut nud într-un film celebru. Și Oana Sârbu a provocat discuții aprinse la începutul carierei sale, când s-a afișat goală de dragul artei.

Cum arată vedeta după ce a slăbit spectaculos

Andreea Grămoșteanu și-a surprins fanii cu noua înfățișare și cu fizicul de invidiat. Actrița arată spectaculos după ce a slăbit 10 kilograme. Vedeta a ținut o dietă drastică pentru a putea juca în rol principal în filmul ,,#dogpoopgirl.” Aceasta a primit numeroase aprecieri din partea fanilor, dar și a colegilor de breaslă.

Andreea Grămoșteanu a demonstrat încă o dată că iubește foarte mult ceea ce face și este gata oricând să facă sacrificii de dragul profesiei artistice. Aceasta are succes în teatru, film și televiziune și este extrem de apreciată de publicul autohton.

Vedeta a mărturisit că este susținută în carieră de soțul ei, alături de care a jucat în mai multe spectacole de teatru.

,,În momentul în care unul dintre noi nu mai vede luminița de la capătul tunelului ne oferim ajutorul unul altuia. (…) Am avut ocazia să lucrez cu Marin acum mulți ani într-un proiect de teatru, într-un spectacol care se numea ,,Absolut Love.” Era un fel de performance pe care îl făceam într-un showroom de mobilă din Centrul Vechi al unui prieten.”, a mărturisit actrița.

Andreea Grămoșteanu se bucură din plin de celebritate și are o carieră artistică impresionantă. Actrița a trecut recent prin câteva transformări fizice spectaculoase de dragul artei. Aceasta a ținut o dietă drastică pentru a putea juca într-un film faimos ce s-a dovedit a fi pe placul publicului autohton.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *