Prima pagină » Cancan » Andreea Esca și Alexia Eram se înțeleg de minune. Ce spune celebra prezentatoare despre iubitul fiicei sale

Andreea Esca și Alexia Eram se înțeleg de minune. Ce spune celebra prezentatoare despre iubitul fiicei sale

25 mai 2022, 09:30,
BZI.ro, în Cancan

Îndrăgita prezentatoare Andreea Esca și Alexia Eram se înțeleg de minune. Știrista are o relație specială cu fiica sa și se mândrește cu tot ceea ce face tânăra. Alexia Eram se bucură din plin de viață și câștigă sume impresionante din activitatea în mediul online. Mai mult, frumoasa tânără trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Mario Fresh, însă relația lor a fost pusă de nenumărate ori la încercare. Iată ce spune celebra prezentatoare despre iubitul fiicei sale.

Andreea Esca și fiica sa, Alexia Eram, se înțeleg de minune

Andreea Esca este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri din România. Aceasta are o carieră impresionantă în televiziune, iar în viața privată se declară o femeie împlinită. Știrista are doi copii, pe Alexia și Aris Eram. Fiica acesteia se află mereu în atenția publicului și face furori pe rețelele de socializre. Mai mult, aceasta câștigă mulți bani din conținutul pe care îl creează în mediul online și se răsfață cu vacanțe exotice ori de câte ori are ocazia.

Alexia Eram are o relație de mai mulți ani cu celebrul artist Mario Fresh, însă povestea lor de dragoste a fost nu de puține ori pusă la încercare. De la zvonuri că cei doi ar fi la un pas de despărțire și că Mario Fresh ar înșela-o pe iubita lui, până la presupuneri că Alexia și Mario au planuri de căsătorie. Cu toate acestea, fiica Andreei Esca și partenerul ei nu au ținut cont de criticile și răutățile celor din jur și sunt mai fericiți ca oricând.

Andreea Esca are o relație deosebită cu fiica ei și o susține mereu. Cele două nu ezită să se afișeze în ipostaze inedite pe rețelele de socializare și se observă că se înțeleg de minune.

Mai mult, știrista a susținut-o pe Alexia și pe plan amoros, fiind alături de ea și de tânărul care i-a cucerit inima frumoasei sale fiice, fără a interveni în relația celor doi.

,,Suntem prietene, ne certăm, ne împăcăm. Ne certăm de la prostii, mai avem și certuri. Normal că vrei să știi ce se întâmplă în relație, important e să nu îți dai foarte mult cu părerea. Spui așa, ce crezi și după, Dumnezeu cu mila! Fiecare cu alegerile lui.”, a declarat Andreea Esca.

De viața de familie se bucură din plin și Andreea Berecleanu. Știrista se mândrește cu fiica ei, Eva Zaharescu, tânăra care face furori pe Instagram cu fotografii îndrăznețe. Și Ozana Barabancea se declară o mamă împlinită. Aceasta se dedică în totalitate celor doi copii care i-au moștenit talentul artistic.

Ce spune prezentatoarea de știri despre iubitul fiicei sale

Andreea Esca a mărturisit în repetate rânduri că nu își dorește să intervină în niciun fel în relația dintre fiica sa, Alexia Eram, și iubitul ei, Mario Fresh. Știrista le-a fost alături de la început și îi susține în continuare.

„Mario Fresh este ambițios, drăguț și… talentat. Alexia este amuzantă, timidă și muncitoare. E foarte muncitoare. Prea mult pentru vârsta ei. Dacă eu zic că e prea mult înseamnă că e foarte mult.“, a declarat aceasta.

La rândul lui, Mario Fresh a dezvăluit cum a fost momentul în care i-a cunoscut pe părinții iubitei sale.

„Emoționat, îți dai seama. Mai emoționat eram când am făcut cunoștință cu tatăl, să fiu sincer. Am trecut repede peste pasul acesta pentru că am fost primit cu căldură. (…)

Am crescut împreună, ne-am maturizat și ne-am înțeles unul pe celălalt cum trebuia și atunci când trebuia. Cred că este important să știi să gestionezi o relație, să comunici și să ai încredere.”, a declarat Mario Fresh.

Andreea Esca și fiica sa, Alexia Eram, au o relație deosebită și nu ezită să se afișeze în ipostaze inedite la evenimentele mondene sau pe rețelele de socializare. Celebra prezentatoare se mândrește cu cei doi copii ai săi și se declară o femeie împlinită alături de soțul ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *