Prima pagină » Radio » Andreea Esca și-a surprins fanii în ipostaze sexy. Cum s-a lăsat fotografiată celebra prezentatoare de știri

Andreea Esca și-a surprins fanii în ipostaze sexy. Cum s-a lăsat fotografiată celebra prezentatoare de știri

10 aug. 2022, 09:01,
BZI.ro, în Radio

Una dintre cele mai apreciate prezentatoare din România, Andreea Esca, și-a surprins fanii în ipostaze sexy. Dincolo de lumina reflectoarelor și de cariera impresionantă în televiziune, știrista se bucură din plin de viața de familie și nu ezită să se răsfețe în vacanțe de lux ori de câte ori are ocazia sau să se distreze la evenimentele mondene. Iată cum s-a lăsat fotografiată recent celebra prezentatoare de știri.

Andreea Esca s-a afișat în ipostaze sexy

La vârsta de 49 de ani, îndrăgita prezentatoare de știri Andreea Esca se declară o femeie împlinită. Vedeta are o carieră de succes, iar în viața privată se mândrește cu familia ei superbă. Aceasta este căsătorită cu omul de afaceri Alexandre Eram și are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soțul ei.

Andreea Esca și soțul ei au împreună doi copii, pe Aris și Alexia Eram și se bucură din plin de rolul de părinți. Dincolo de pupitrul știrilor de la Pro Tv,  Andreea Esca este extrem de discretă când vine vorba de planul personal. Aceasta se răsfață în vacanțe exotice și radiază de fericire alături de partenerul ei.

Vedeta este extrem de activă și pe rețelele de socializare unde postează fotografii în ipostaze inedite, spre încântarea fanilor acesteia. Recent, Andreea Esca s-a lăsat fotografiată în ținute sexy, iar aprecierile internauților nu au întârziat să apară. Știrista se află într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când apare la evenimentele mondene. Cu toate acestea, Andreea Esca este extrem de atentă la aparițiile sale publice și rar se afișează în ipostaze provocatoare.

O altă vedetă din showbiz-ul autohton care încinge imaginația multor bărbați cu aparițiile sale îndrăznețe este Alina Pușcaș. Deși nu a acceptat să pozeze nud în revistele pentru bărbați, actrița și prezentatoarea tv își surprinde fanii din mediul online cu fotografii în ipostaze provocatoare.

Și frumoasa artistă Diana Matei nu ține cont de vârstă și se menține în formă. Cântăreața se mândrește cu o siluetă perfectă și face furori de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene.

Cum reușește să arate atât de bine celebra prezentatoare de știri

Andreea Esca este apreciată de publicul autohton, dar și de colegii de breaslă. Știrista se remarcă de fiecare dată când apare pe marile ecrane și se bucură din plin de succes. Dincolo de cariera impresionantă, vedeta are o familie frumoasă de care este tare mândră. Mai mult, aceasta se află într-o formă fizică de invidiat și arată spectaculos la vârsta de 49 de ani.

Andreea Esca a dezvăluit cum reușește să arate atât de bine și care sunt secretele ei de înfrumusețare.

„Da, am ținut dietă, am mers întâi la un nutriționist, o nutriționistă cu care lucra deja Alexia și care m-a ajutat foarte mult – eu nu pot să țin à la long același regim și mă plictisesc – și după aceea am mers la un medic care se ocupă de acest program și care este foarte cunoscut. Mi-a făcut niște analize și mi-a prescris o dietă.

Sinceră să fiu, lucrurile sunt destul de simple, adică trebuie să înveți cumva să mănânci, să nu asociezi niște alimente și să ai voință să mănânci cantitatea care trebuie și alimentele combinate într-un anume fel.

Eu nu am mâncat zahăr decât din fructe, nu am mai mâncat dulciuri, ca să evit, și pâine, tot așa, o singură felie de pâine la masă, o felie, mă rog, mică, de pâine de secară, care mie îmi place foarte mult.”, a declarat vedeta.

La vârsta de 49 de ani, Andreea Esca arată spectaculos și nu ezită să își surprindă fanii de pe rețelele de socializare cu fotografii în ipostaze sexy. Știrista are un fizic fără cusur și face furori de fiecare dată când apare în public.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *