Prima pagină » Radio » Andreea Esca se mândrește cu cei doi copii ai săi. Cum este celebra prezentatoare de știri în ipostaza de mamă

Andreea Esca se mândrește cu cei doi copii ai săi. Cum este celebra prezentatoare de știri în ipostaza de mamă

23 aug. 2022, 10:29,
în Radio

Îndrăgita prezentatoare de știri Andreea Esca se mândrește cu cei doi copii ai săi. Vedeta are o familie frumoasă și un soț care o răsfață mereu. Dincolo de cariera de succes, Andreea Esca se declară o femeie împlinită și în viața privată. Puțini sunt cei care știu cum este celebra prezentatoare de știri în ipostaza de mamă.

Andreea Esca are doar cuvinte de laudă pentru cei doi copii ai săi

Andreea Esca este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri din România. Vedeta are o carieră impresionantă în televiziune, iar în viața privată se mândrește cu familia sa frumoasă. Aceasta este extrem de discretă când vine vorba de planul personal și vorbește de puține ori despre viața sa privată.

Știrista are doi copii, pe Aris și Alexia, și este extrem de apropiată de aceștia. Vedeta a mărturisit că îi susține atât pe plan profesional, dar și personal. Mai mult, Andreea Esca a recunoscut că mai există și divergențe între ea și copii, însă reușesc de fiecare dată să treacă peste momentele tensionate. Andreea Esca o mai precizat că nu a intervenit niciodată în relația amoroasă a fiicei sale cu Mario Fresh.

,,Suntem prietene, ne certăm, ne împăcăm. Ne certăm de la prostii, mai avem și certuri. Normal că vrei să știi ce se întâmplă în relație, important e să nu îți dai foarte mult cu părerea. Spui așa, ce crezi și după, Dumnezeu cu mila! Fiecare cu alegerile lui.”, a declarat știrista.

Andreea Esca are doar cuvinte de laudă și pentru fiul ei, Aris. Tânărul studiază peste hotare și își dorește să devină un prosper om de afaceri. La vârsta de 49 de ani, prezentatoarea are o carieră de succes și o familie superbă.

De viața de familie se bucură din plin și Gabriela Cristea. Vedeta se bucură din plin de rolul de mamă și este răsfățată de soțul ei. Prezentatoarea tv nu ezită să își surprindă fanii cu fotografii inedite pe rețelele de socializare, iar reacțiile internauților nu întârzie să apară.

O altă prezentatoare de știri care se declară o femeie împlinită pe plan personal este Octavia Geamănu. Vedeta are o căsnicie frumoasă și un băiețel de care este tare mândră.

Cum este știrista în ipostaza de mamă

Andreea Esca este extrem de discretă când vine vorba de viața de familie. Prezentatoarea de știri a încercat mereu să își țină familia departe de ochii curioșilor și să nu fie implicată în scandalurile din lumea mondenă. Puțini sunt cei care știu cum este vedeta în ipostaza de mamă. Aris, fiul vedetei, a dezvăluit cum se înțelege cu părinții săi celebri.

,,Vreau să spun că pentru mine, părinţii mei sunt ca orice alți părinţi, nu contează că sunt mai cunoscuţi decât alţii, şi nu îmi place când mi se tot spune asta cu «părinţii tăi cunoscuţi». Ce am învăţat de la ei? Să fiu politicos şi să fac ce îmi place.”, a mărturisit Aris Eram.

Și fiica știristei a dezvăluit ce relație are cu mama sa și cum este aceasta dincolo de lumina reflectoarelor. Mai mult, Alexia Eram a precizat că părinții săi au încurajat-o mereu să fie independentă financiar.

,,Tot timpul au știut să mă educe în așa fel încât să înțeleg cât de greu se fac banii și că trebuie să muncești pentru acel lucru. Niciunul nu pot să zic că a fost foarte darnic, au fost destul de stricți.”, a declarat Alexia Eram.

Andreea Esca are doar cuvinte de laudă când vine vorba de cei doi copii ai săi și se declară o femeie împlinită. Știrista are o familie superbă și o carieră impresionantă în televiziune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *