Prima pagină » Cancan ultimă oră » Andreea Esca nu s-a ferit să recunoască. Ce se întâmplă în căsnicia ei cu Alexandre Eram?

Andreea Esca nu s-a ferit să recunoască. Ce se întâmplă în căsnicia ei cu Alexandre Eram?

02 apr. 2022, 15:20,
în Cancan ultimă oră

Andreea Esca este destul de discretă atunci când vine vorba despre viața ei personală. Cu toate acestea, prezentatoarea TV nu s-a ferit să vorbească recent, în emisiunea lui Cristi Brancu, despre cum s-a schimbat relația ei cu Alexandre Eram, după atâția ani de căsnicie

Andreea Esca: ,,Nu mai suntem ca la 20 de ani”

Andreea Esca și Alexandre Eram sunt împreună din 1996, însă abia în anul 2000 au făcut pasul cel mare.

Acum, după 26 de ani, vedeta a recunoscut că trecerea timpului și-a pus amprenta într-un anumit mod asupra relației cu soțul ei. Totuși, știrista a recunoscut că ea și afaceristul nu au renunțat niciodată la obiceiul de a-și exprima sentimentele:

„Reporter: Cum este Andreea Esca când iubește?

Andreea Esca: Sper că sunt bine. Sunt pasională, sunt all over, așa. Sufoc omul.

Reporter: Tu și soțul tău vă mai faceți declarații de dragoste? Mai sunteți ca la început?

Andreea Esca: E, nu. Nu mai suntem ca la 20 de ani, dar cred în continuare că oamenii nu trebuie să uite să spună „Te iubesc”, să își exprime sentimentele, că e important.”, a mărturisit Andreea Esca.

Andreea Esca, despre soțul ei: ,,Câteodată mi se pare că vrea prea mult”

Andreea Esca a povestit că nu este totul numai lapte și miere în căsnicia ei. Între prezentatoarea TV și soțul ei există discuții, ca în orice relație, însă reușesc să treacă ușor peste ele:

„Eu sunt un foarte bun executant. El are idei și cumva este mai curajos decât mine în multe privințe. Eu sunt un om care apreciez inițiativele. Sigur că există și momente în care ne contrăm, câteodată mi se pare că vrea prea mult, că trebuie să ne mai odihnim sau să ne mai relaxăm. E foarte încăpățânat în unele lucruri, dar cred că sunt inerente lucrurile astea. Nu ne-am certat niciodată din pricina copiilor. Chiar dacă am avut păreri diferite în legătură cu un subiect am discutat și lor le-am transmis un singur mesaj.”, a adăugat vedeta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *