Prima pagină » Cancan ultimă oră » Andreea Esca, mesaj emoționant după petrecerea de lux din Istanbul: „Ce simt la 50 de ani?”

Andreea Esca, mesaj emoționant după petrecerea de lux din Istanbul: „Ce simt la 50 de ani?”

29 aug. 2022, 19:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Andreea Esca a avut parte de o super-petrecere cu ocazia aniversării zilei de nașterte. Iubita prezentatoare de știri a împlinit pe 29 august 50 de ani și a marcat această zi cu o călătorie la Istanbul alături de familie și de cei mai buni prieteni.

De ziua ei de naștere, Andreea Esca s-a distrat de minune și a avut parte de multe surprize din partea celor dragi. Cu această ocazie, prezentatoarea de știri a transmis un mesaj emoționant pe contul său de Instagram în dreptul unui clip care scoate în evidență cele mai frumoase momente de la petrecere.

Andreea Esca și-a sărbătorit ziua de naștere la Istanbul

Andreea Esca și-a sărbătorit ziua de naștere la Istanbul, înconjurată de prieteni dragi și familie, prezentatoarea de televiziune a spus că la 50 de ani simte nevoia să îi mulțumească lui Dumnezeu pentru lucrurile frumoase de care a avut parte până acum.

„Ce simt la 50 de ani? Că trebuie să îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce am trăit până acum! Și să mulțumesc familiei, prietenilor, telespectatorilor, colegilor pentru magia din viața mea #50′, a fost mesajul transmis de Andreea Esca.

Dana Rogoz: „Călătorie-petrecere-surpriză pentru Andreea”

Andreea Esca a avut invitați celebri la petrecerea de ziua ei. Printre aceștia s-au numărat Lucian Mîndruță, Adi Hădean, Mihai și Elwira Petre, Amalia Năstase, Dana Rogoz și mulți, mulți alții.

„Călătorie-petrecere-surpriză pentru Andreea! Ieri știam doar ora la care trebuie să fim în aeroport, în rest nimic. Nici unde călătorim, nici care va fi programul, nimic. Mă rog, știam de fapt un lucru esențial: că vom fi alături de oameni minunați, cu care am mai petrecut, am mai dansat și am mai râs de nenumărate ori până acum.

Apoi am primit boarding pass-urile și am citit: ISTANBUL. Iar ce a urmat …o nebunie frumoasă, de neuitat! Măi, @andreeaesca, când stăteam ieri în bus în drum spre hotel și auzeam chiuielile de bucurie de lângă mine, iar m-am simțit de parcă aș fi în tabără cu tine. Așa că, să treacă anii, dar să treacă cu cât mai multe tabere împreună! La mulți ani! La multe tabere! Te iubim”, a scris Dana Rogoz într-o postare pe rețelele de socializare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dana Rogoz (@danarogoz)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *