Prima pagină » Radio » Actualitate » Andreea Esca, într-o rochie roz decoltată la gala Fundației Renașterea. Ce alte vedete au mai participat

Andreea Esca, într-o rochie roz decoltată la gala Fundației Renașterea. Ce alte vedete au mai participat

06 oct. 2022, 10:38,
BZI.ro, în Radio

Îndrăgita prezentatoare a știrilor ProTV Andreea Esca și-a făcut apariția într-o rochie roz decoltată la gala Fundației Renașterea. Fundația, care luptă împotriva cancerului de sân, a reunit foarte multe vedete și nume sonore din România. Evenimentul principal a fost o licitație, pentru strângerea fondurilor necesare mamografiilor unor femei aflate în situații vulnerabile.

Gală caritabilă pentru lupta împotriva cancerului de sân

Seară de gală la Palatul CEC din București. Numeroase vedete s-au reunit pentru a participa la o licitație caritabilă, iar ținutele afișate sunt demne de o gală Oscar. Andreea Esca a strălucit, la propriu, într-o rochie roz, care i-a venit ca turnată. Andra, Amalia Năstase, Andreea Berecleanu, Mihaela Geoană și Ana Copos au fost și ele, la înălțime.

Astfel, potrivit lpf.ro, a avut loc o licitație cu scopul de a strânge fonduri pentru Fundația Renașterea. Sumele strânse vor acoperi costuri de mamografii pentru femei aflate în situații vulnerabile. Gala a strâns nume importante din showbiz, care s-au pregătit ca la manual, din punct de vedere stilistic. Evident, de la petrecerea luxoasă nu au lipsit Mihaela Geoană, Ana Copos, Andreea Esca, Amalia Năstase, Veronica Savanciuc și Adriana Cazacu, toate făcând parte din echipa fundației, iar ținutele pe care le-au purtat au fost admirabile.

Andreea Esca, într-o rochie roz decoltată la gala Fundației Renașterea

Andreea Esca, în vârstă de 50 de ani, s-a întors recent dintr-o vacanță petrecută pe un vas de croazieră. Știrista a purtat o rochie care nu putea trece neobservată: roz aprins, strălucitoare, cu decolteu adânc, dar care i-a complimentat silueta. Iar Andra, care a cântat, a fost ca o divă în rochia roșie și cu coafura cu bucle lejere. Soțul ei, Cătălin Măruță, și-a pus accente roz la costum, cravata și batista.

Tot roz, aceasta fiind culoarea-simbol a luptei împotriva cancerului la sân, au purtat și Ana Copos și Mihaela Geoană, care de saltfel sunt cele două fondatoare ale fundației. Amalia Năstase a ales negru, iar rochia i-a venit superb. Un moment simpatic a fost acela în care Andreea Esca și Cătălin Măruță au dansat un vals, sub privirile Andrei care cânta pe scenă.

„A fi femeie aduce atâtea bucurii, dar din păcate și riscuri. Fundația Renașterea susține sănătatea femeilor din România prin mai multe proiecte și programe. Aseară, la gala caritabilă KULTHO, a avut loc o licitație cu scopul de a strânge fonduri pentru fundație, fonduri care vor acoperi costuri de mamografii pentru femei în situații vulnerabile. M-am bucurat să fiu invitată și să cânt la acest eveniment și sper ca generozitatea celor prezenți să salveze cât mai multe vieți”, a spus, cu privire la acest eveniment, și Andra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *