Prima pagină » Cancan ultimă oră » Andreea Esca, despre drama vieții sale. A fost victima agresiunilor fizice

Andreea Esca, despre drama vieții sale. A fost victima agresiunilor fizice

05 sept. 2021, 15:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de știri de la noi din țară. Vedeta este iubită de o mulțime de oameni și are o viață perfectă în acest moment, o familie frumoasă și mult succes. Totuși, viața ei nu a fost mereu roz, ci a trecut prin multe greutăți și chiar a fost victima agresiunilor fizice.

Andreea Esca a fost dată afară din casă

Andreea Esca are o familie frumoasă. Trăiește o frumoasă poveste de iubire de mai bine de două decenii și din iubirea ei și a soțului au rezultat Alexia și Eric Eram. Prezentatoarea încearcă să fie o mamă exemplară și își crește copiii cu multă atenție și le oferă tot ce au nevoie.

Niciodată nu a fost o mamă dură, ci a încercat doar să se impună atunci când a fost nevoie, deși ea nu a avut parte de o educație prea bună. Tatăl ei a fost un bărbat extrem de exigent, care nu a știut cum să se comporte cu ea și i-a aplicat cele mai dure tratamente.

Andreea Esca are o relație foarte bună cu părinții ei în prezent, dar nu poate uita anumite momente din copilărie. Unul dintre cele care au marcat-o a fost cel în care a fost dată afară din casă pentru că a plecat de la grădiniță fără să spună. Mai mult, a primit o pedeapsă și mai gravă ulterior.

„Mereu când mă gândesc la Crăciun, mă gândesc la cel de când eram copii. Am plecat o dată cu o colegă de la grădiniţă şi cu bunica ei şi nu am zis nimănui şi tata nu m-a găsit.

Până la urmă, m-au căutat şi eram în faţa blocului fetiţei şi mi-am luat o bătaie serioasă. M-au dat afară şi au închis uşa în faţă, m-au lăsat pe preş. Şi atunci am stat ce am stat şi am bătut la uşă să le cer pantofii, că m-au dat afară în papuci şi nu puteam să plec aşa”, a dezvăluit Andreea Esca.

Andreea Esca, bătută de propriul tată

Andreea Esca recunoaște acum că nu a avut o copilărie deloc ușoară, pentru că tatăl ei a fost extrem de exigent. A lucrat ca maestru pe șantier și chiar și acolo era foarte dur. Aceeași atitudine o adopta și acasă.

Chiar el a mărturisit că și-a dorit ca fiica lui să exceleze, să învețe bine și să fie cuminte. Își dorea ca Andreea să aibă mereu cele mai bune rezultate în orice domeniu, motiv pentru care o mai bătea chiar și cu cureaua pentru a o face să înțeleagă.

Nu mai ţin minte, dar când eram foarte supărat, îi mai dădeam şi nişte curele”, a povestit bărbatul.

Lucia Esca, mama Andreei Esca intervenea mereu. Nu-i plăcea să-și vadă copila plângând sau suferind, dar Dumitru era de neînduplecat. Mai apoi, femeia a început să îl susțină și îi dădea dreptate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *