Prima pagină » Cancan » Andreea Esca, bătaie zdravănă din partea părinţilor ei. Mărturii uluitoare făcute de prezentatoarea TV

Andreea Esca, bătaie zdravănă din partea părinţilor ei. Mărturii uluitoare făcute de prezentatoarea TV

24 nov. 2020, 14:45,
în Cancan

În tinereţe, Andreea Esca a primit o bătaie zdravănă din partea părinţilor ei. Celebra prezentatoare TV a povestit despre un episod pe care nu-l va uita toată viaţa. Vedeta a mărturisit că a fot bătută de către părinţii ei chiar de Crăciun. Mai mult decât atât, aceştia au dat-o afară din casă iar ea a rămas pe preşul din faţa locuinţei.

Andreea Esca, bătaie zdravănă din partea părinţilor ei

Putem spune cu tărie că Andreea Esca este cea mai cunoscută prezentatoare TV din România. De mai bine de 20 de ani ea aduce în fiecare seară în casele romanilor de la pupitrul ştirilor principalele evenimente. Vedeta a avut întotdeauna o relaţie apropiată cu publicul ei şi nu s-a ferit să facă dezvăluiri şi să abordeze diferite subiecte. În urmă cu ceva timp, Andreea Esca a povestit despre un moment pe care nu îl va uita niciodată, în prag de sărbători. Ştirista de la Pro Tv a povestit că a fost bătută de către părinţii ei, într-un Crăciun, după ce s-a dus la o colegă de grădiniţă fără să anunţe. Ştirista a mai dezvăluit că a fost dată afară din casă şi a rămas pe preşul din faţa locuinţei.

„Eu l-am văzut când Moş Crăciun mi-a lăsat cadourile şi a zburat pe geam. Pe una dintre camere nu o foloseam aproape niciodată, o numeam camera a patra. Şi acolo venea Moşu’ şi lasa cadourile. Am intrat o dată acolo şi l-am văzut şi a zburat pe geam. Mereu îmi aducea o păpuşă. Bunica mea se ocupă de ceea ce însemnau cozonacii şi mâncărurile de Crăciun. Acum, Alexia e pasionată de tot ce ţine de bucătărie. E pasionată de turtă dulce.

Nu am un Crăciun preferat. Mereu când mă gândesc la Crăciun, mă gândesc la cel de când eram copii. Am plecat o dată cu o colegă de la grădiniţă şi cu bunica ei şi nu am zis nimănui şi tata nu m-a găsit. Până la urmă, m-au căutat şi eram în faţa acestei blocului fetiţe şi mi-am luat o bătaie serioasă. M-au dat afară şi au închis uşa în faţă, m-au lăsat pe preş. Şi atunci am stat ce am stat şi am bătut la uşă să le cer pantofii, că m-au dat afară în papuci şi nu puteam să plec aşa”, a mărturisit Andreea Esca.

Ce spune Dan Bittman, despre infectarea Andreei Esca cu noul coronavirus

Solistul turpei Holograf şi-a arătat nesiguranţa cu privire la infectarea Andreei Esca cu noul coronavirus, în urmă cu câteva luni bune. Cântăreţul susţine că nu a fost nimic adevărat în confesiunea stiristei.

„S-au căutat atâtea şi atâtea exemple, au vrut să găsească şi în lumea sportului, au vrut să găsească şi în lumea televiziunii, cum a fost Andreea Esca. Au vrut să găsească la un moment dat chiar şi în lumea asta, a noastră, a artiştilor, a cântăreţilor… Dacă cred că Andreea Esca şi-a înscenat boala? Da, cred că da! Cred că nu e nimic adevărat acolo. E părerea mea! E prietenă cu mine, dar… părerea mea e că nu e nimic adevărat. Am văzut oameni care au trecut prin chestia asta, nu aşa se trece şi nu aşa se revine la ştiri, veselă şi ferice! Eu cred că acolo e un trust care ne sperie zi de zi. Eu nu vreau să mă lupt acum cu PRO TV-ul… Dar în fiecare zi ne toarnă cu picătură dezastre peste dezastre şi motive să fim cuminţi şi să tăcem”, a declarat Dan Bittman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`