Prima pagină » Cancan » Andreea Esca, aflată la vârsta maturității depline, a dezvăluit ce carieră și-ar fi dorit tatăl ei să urmeze

Andreea Esca, aflată la vârsta maturității depline, a dezvăluit ce carieră și-ar fi dorit tatăl ei să urmeze

19 mai 2021, 15:21,
BZI.ro, în Cancan

Cunoscuta prezentatoare Andreea Esca, care se află la vârsta maturității depline, își amintește cu nostalgie că tatăl ei ar fi vrut să devină economist. Și totuși, celebra prezentatoare a picat examenul la ASE și a ales jurnalismul fără voia tatălui ei. Mai apoi, însă, nea Dumitru a susținut-o în toate alegerile făcute de fiica sa.

Andreea Esca este unul dintre cei mai renumiți jurnaliști din România, în momentul de față. Îndrăgita prezentatoare de la PRO TV și-a ales meseria de jurnalist, fără ca tatăl ei să fie de acord. Dumitru Esca a mărturisit, recent, într-un interviu, ce i-ar fi plăcut să devină fiica sa.

Ce spune tatăl Andreei Esca despre cariera fiicei

Dumitru Esca, în vârstă de 82 de ani, a dezvăluit într-un interviu că nu a fost încântat atunci când a auzit că fiica lui, Andreea Esca, a ales să devină jurnalist. Lui i-ar fi plăcut ca aceasta să urmeze ASE și să devină economist. Însă, Andreea Esca a picat examenul de la ASE.

„Ei, Am dibuit-o să văd ce îi place. Și am văzut că nu prea îi plac multe. Atunci tocmai venise Revoluția și zic «Du-te la economiști acolo, la ASE» Și s-a dus! S-a dus unde i-am spus, dar nu a intrat. Am fost supărat până am văzut că și-a făcut loc după aia la o facultate de Jurnalism. Nu eram încântat. Mai erau și alte secții pe acolo și am crezut că se duce la altă secție. Ea s-a dus unde a vrut și după aia am susținut-o”, a spus Dumitru Esca.

Andreea Esca s-a angajat la vârsta de 19 ani

Tatăl celebrei prezentatoare a mai spus că, în copilărie, Andreea Esca era un copil rebel, mai ales în vacanțele de la bunici.

„Avea o gașcă aici în sat, veneau pe la 2 noaptea acasă, chiar dacă aveau 12-13 ani. O lăsam în pace. Aveau de umblat, de furat cartofi, roșii de pe câmp”, povestește Dumitru Esca.

Însă odată ce a intrat la Jurnalism, Andreea a reușit încă din primul an de facultate să se angajeze. La vârsta de 19 ani, Andreea Esca s-a angajat la televiziunea SOTI.

„Primul job l-am avut la 19 ani. Eram studenta în primul an la Jurnalism și m-am angajat la televiziunea SOTI. Făceam reportaje ziua, prezentam știri la miezul nopții și aveam o emisiune socială săptămânală, împreună cu Lucian Mândruță care se numea «Chestiunea Zilei»”, își amintește cu nostalgie Andreea Esca.

Andreea Esca Instagram

Andreea Esca este este o prezență destul de activă și pe rețelele de socializare. Astfel, recent, ea a publicat pe contul de Instagram o fotografie cu bunicii săi din partea mamei. Aceasta s-a întâmplat chiar de Ziua Internațională a Dorului. Oricum, numele bunicii sale, Margot, a fost ales și pentru fiica sa, care se numește Alexia Margot Eram.

„M-am gândit la Alexia, pentru că e fata lui Alex (Alexandre Eram, soțul Andreei Esca), și Margot, după bunica mea maternă pe care am adorat-o. Dar cine nu o iubea pe Tanti Margot? Câteodată chiar am impresia că Alexia îi seamănă la comportament. Bine, în zilele în care e blândă”, spune Andreea despre fiica sa.

Mai mult, referitor la data nașterii, cele două au aniversările foarte apropiate. Andreea Esca este născută pe 29 august 1972, în timp ce fiica ei a venit pe lume pe 31 august 2000, așadar ambele sunt în zodia Fecioară. Dincolo de toate acestea, Andreea Esca a obținut cam tot ce și-ar putea dori până la vârsta de 48 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *