Prima pagină » Cancan » Andreea Esca a recunoscut cum se menține în formă la 52 de ani. „Râd foarte mult și iubesc viața”

Andreea Esca a recunoscut cum se menține în formă la 52 de ani. „Râd foarte mult și iubesc viața”

02 oct. 2024, 15:48, 1 ,
Radu Vasiluță în Cancan

Andreea Esca a dezvăluit recent cum se menține în formă la vârsta de 52 de ani, recunoscând că trăiește viața din plin. Prezentatoarea TV, care are o carieră impresionantă în domeniul televiziunii, a reușit să-și păstreze autenticitatea. Mai mult, Andreea Esca are anumite principii și valori la care nu renunță, dar și pasiuni.

Andreea Esca, în vârstă de 52 de ani, este una dintre cele mai apreciate și carismatice prezentatoare TV din România. Cu o carieră impresionantă în domeniul televiziunii, Andreea a reușit să-și păstreze autenticitatea.

Andreea Esca a recunoscut cum se menține în formă la 52 de ani

Andreea Esca este una dintre cele mai iubite personaje de la noi din țară. Zi de zi, știrista de la ProTV este așteptată de milioane de români, și, totuși, puțină lume știe cine este în spatele camerelor de filmat.

Andreea are o familie superbă și doi copii, pe Aris și Alexia. Totodată, vedeta are anumite principii și valori la care nu renunță, dar și pasiuni. Printre sfaturile pe care le-a primit și i-au schimbat viața se numără și următorul: „să nu faci lucrurile de mântuială și să nu abandonezi”.

Când vine vorba de regrete, Andreea spune că nu le are, pentru că trăiește viața din plin și se bucură de tot ceea ce i se oferă. Întrebată de Viva cum reușește să se mențină în formă fizic și spiritual, prezentatoarea a spus:

„Fizic, încerc să mănânc cât de cât moderat, dar nu-mi reușește întotdeauna. Uite, acum suntem în vacanță și n-am mai ținut cont de nimic. Fac mult sport, dansez mult, râd foarte mult și, pur și simplu, iubesc viața și iubesc oamenii. Așa sunt eu, n-am niciun secret, n-am o rețetă”.

Cum arată Andreea Esca în costum de baie

Vara aceasta, de ziua ei, Andreea Esca s-a bucurat din plin de o frumoasă vacanță în Grecia împreună cu familia și prietenii ei. Mai mult, copiii săi, Alexia și Aris, i-au făcut o surpriză de proporții jurnalistei când s-au dus neanunțați să fie alături de ea cu ocazia zilei de naștere.

„S-a marit iar gașca după ce copiii mei, care sunt foarte, foarte misto, mi-au făcut surpriza să vină aici, ca să fim împreună de ziua mea! Chiar au reușit să facă în așa fel încât să nu mă prind! @alexiaeram pusese o poză dimineață de la cafenea, cu @arismelkior vorbisem la telefon… Tare m-ați făcut fericită! Vă iubesc și vă mulțumesc! În rest, cum știți deja… plajă, înot, mâncare bună. Acum aștept liniștită… 29 august”, spunea Andreea Esca, la acea vreme.

Comentarii
  • MI-E SCARBA!

    Degeaba se mentine in forma daca mutra ei produce scarba!
    Nu intereseaza pe nimeni ce face aceasta proasta. Dar pe absolut nimeni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`