Andreea Esca a pozat nud? Ce secrete ascunde celebra prezentatoare de știri

09 mart. 2022, 11:55 _____ Vizualizări
BZI.ro, în Cancan

Multă lume se întreabă dacă Andreea Esca a pozat nud. Vedeta este una dintre cele mai apreciate prezentatoare din România și are o carieră impresionantă în televiziune. Mereu atentă cu aparițiile publice și extrem de discretă când vine vorba de viața privată, puțini sunt cei care știu cum este Andreea Esca dincolo de lumina reflectoarelor. Iată ce secrete ascunde celebra prezentatoare de știri.

Andreea Esca, ipostaze nud pe vremea când era însărcinată

Frumoasa prezentatoare de știri Andreea Esca este una dintre cele mai discrete apariții în lumea mondenă. Vedeta a încercat mereu să fie departe de scandaluri și să își țină viața privată ascunsă de ochii curioșilor.

Cu o carieră impresionantă în televiziune și o căsnicie superbă, Andreea Esca se declară o femeie împlinită. Dincolo de succesul pe plan profesional, puțini sunt cei care știu detalii inedite din viața privată a celebrei știriste.

Andreea Esca a surprins publicul pe vremea când era însărcinată pentru a doua oară cu o fotografie în care apare nud alături de fiica ei, Alexia. La vremea respectivă, pictorialul inedit a provocat controverse și discuții aprinse în rândul internauților. De atunci, prezentatoarea de știri nu a mai pozat goală, dar face furori de fiecare dată când apare la evenimentele mondene cu fizicul de invidiat și silueta perfectă.

Aceasta a vorbit la vremea respectivă despre fotografiile în care apare nud, dar și despre bucuria pe care a trăit-o atunci când a aflat că va deveni mamă pentru prima oară.

,,Tare fericită m-a făcut acest copil! Pardon… această domnișoară! Când m-a anunțat medicul că sunt însărcinată, pur și simplu urlam de fericire pe stradă. (…) Nimic în lume nu ar fi putut să mă facă mai fericită! Orice mă întreba oricine, eu răspundeam că sunt însărcinată. Mă simțeam centrul Lumii, cea mai puternică ființă de pe Pământ și cea mai norocoasă.”, a declarat aceasta.

La vârsta de 49 de ani, Andreea Esca arată spectaculos și se menține în formă, fiind una dintre cele mai frumoase prezentatoare din România.

Aceasta este atentă la fiecare apariție și se afișează mereu în ținute elegante, spre încântarea tuturor. O prezență discretă în lumea mondenă este și frumoasa prezentatoare Eda Marcus, care face furori cu frumusețea și naturalețea afișată. Vedeta nu a acceptat până acum să pozeze în revistele pentru bărbați, spre deosebire de Roxana Vașniuc, prezentatoarea care nu ezită să își surprindă fanii cu fotografii în ipostaze nud.

Printre vedetele din showbiz-ul autohton care au pozat în ținute incendiare se află și Lora. Artista a fost nu de puține ori protagonista unor pictoriale îndrăznețe, la fel ca frumoasa ei colegă de breaslă, Andreea Bălan. Aceasta a făcut furori cu fotografiile nud pe rețelele de socializare.

Ce spune celebra prezentatoare despre trecutul ei amoros

Andreea Esca este mereu discretă când vine vorba de viața privată. Cu toate acestea, îndrăgita prezentatoare de știri a dezvăluit care a fost primul ei iubit și prin ce experiențe amoroase a trecut. Vedeta a mărturisit că marea ei dragoste a fost nimeni altul decât fiul lui Alexandru Arșinel.

,,Primul iubit nu se uită niciodată. Nu se poate să nu fi auzit asta măcar o dată. (…) Cred într-adevăr că prima dată trebuie să facem dragoste cu cineva despre care gândim că este alesul pentru totdeauna. Atât de mult să îl iubim. (…)

Eu, de exemplu, aveam obsesia asta. Îmi amintesc că eram îndrăgostită în adolescență de un bărbat care mi-a spus într-o zi, nu după mult timp de când ieșeam împreună, că nu se poate să mai fim prieteni dacă nu mă culc cu el. Mă iubește prea mult și nu mai rezistă să fim despărțiți de acest impediment… Eu credeam că dragostea este mai presus de așa ceva și l-am părăsit.”, a mărturisit frumoasa prezentatoare.

În prezent, Andreea Esca are o căsnicie frumoasă și se mândrește cu cei doi copii. Dincolo de succesul pe plan profesional, vedeta se declară o femeie împlinită și fericită alături de partenerul ei de viață. O familie superbă are și colega ei de breaslă, Ramona Păuleanu, care se bucură din plin de rolul de mămică alături de soțul ei.

Andreea Esca a surprins în ipostaze nud pe vremea când era însărcinată. Celebra prezentatoare a apărut pe coperta unei reviste când urma să devină mamă pentru a doua oară, dar de atunci vedeta nu a mai pozat goală. În prezent, Andreea Esca se bucură de aprecierea publicului și a colegilor de breaslă și se mândrește cu familia ei superbă.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *