Prima pagină » Actualitate » Andreea Esca a ajuns la spital! Ce a pățit știrista de la ProTV
Andreea Esca a ajuns la spital! Ce a pățit știrista de la ProTV

Andreea Esca a ajuns la spital! Ce a pățit știrista de la ProTV

31 oct. 2023, 09:10,
în Actualitate

Andreea Esca a ajuns la spital, imediat după ce a coborât din avionul care a adus-o de la Cluj. Știrista a acuzat o problemă medicală, care s-a dovedit a fi majoră, la nas. La Sanador s-a rezolvat, iar emblema postului din Pache Protopopescu va trebui să respecte cu sfințenie indicațiile medicului.

Andreea Esca a ajuns la spital!

S-a întâmplat în jurul orei 15:30, atunci când Andreea Esca și-a dat seama că are o urgență. Știrista de la PRO TV nu mai are voie să scoată o consoană vreme de aproximativ cinci zile. Medicul i-a cerut expres asta, altfel, problemele medicale s-ar putea agrava.

Știrista s-a întors luni, în jurul orei 15:30, de la Cluj, pe calea aerului, și imediat a plecat la clinica Sanador. Deviație de sept nazal acut a fost diagnosticul, după investigația rapidă, iar Andreea va trebui să ia o pauză de la pupitru, și nu numai, de 3-5 zile. Va reveni peste șapte zile, pentru control.

„Să vedem când îmi pot recupera vocea, astă seară, sigur, nu! Dar îi dă de cap doamna doctor”, a fost mesajul Andreei Esca, după ce a ajuns la Sanador. Medicul a liniștit-o, dar mai repede de trei zile sigur știrista va sta cu vocea în repaus.

Andreea Esca, înlocuită la un podcast

Andreea Esca a fost înlocuită, la ProTV, cu Paula Herlo. Aceasta nu va mai prezenta podcastul „Gata de business”. Decizia a fost luată de către reprezentanții Raiffeisen, care au decis ca noul sezon să o aibă în prim-plan pe Paula Herlo.

Andreea Esca a prezentat două sezoane ale acestui podcast care se adresează mediului de afaceri și antreprenorilor. Podcastul este sponsorizat de Raiffeisen Bank, constă într-o serie de interviuri și este difuzat pe canalul de YouTube al instituţiei bancare.

Paula Herlo vine cu o experiență vastă în jurnalism. Ea a lucrat timp de două decenii în acest domeniu. Publicul românesc o cunoaște deoarece face parte din echipa emisiunii „România, te iubesc!”, emisiune din grila Pro TV.

Raiffeisen anunță că primele sezoane ale podcastului au fost extrem de populare în mediul online, adunând „aproximativ 9 milioane de vizualizări”.

Următorul sezon, cel cu numărul 3, urmează să fie lansat în luna noiembrie. Acesta va fi difuzat până în martie 2024, pe același canal de YouTube al Raiffeisen Bank. În plus, fanii îl pot urmări și pe paginile de social media ale instituției bancare.

Sezonul trei al podcastului „Gata de business” va borda teme pe planul antreprenorilor. Printre acestea, Raluca Nicolescu, director IMM în cadrul Raiffeisen Bank, amintește subiecte precum: „cum să-ţi găseşti nişa şi să-ţi poziţionezi brand-ul, cum să accesezi soluţiile de finanţare disponibile pentru IMM-uri, dar şi sfaturi de business”.

În plus, podcastul va aduce în atenția publicului specializat teme de actualitate în business.

„Am pornit acest sezon prin a-i întreba pe antreprenori ce îi preocupă, ce ar vrea să afle şi ce le-ar fi util. Această parte a fost foarte importantă, pentru că nevoile şi grijile lor au fost reperul după care ne-am ghidat. Totodată, prin această iniţiativă, ne-am dorit să aducem în faţa publicului subiecte de actualitate în business. Ţin să le mulţumesc tuturor celor care s-au alăturat proiectului Gata de Business, într-un demers care ne dorim să aducă cel puţin un moment de inspiraţie antreprenorială pentru privitori” a precizat Raluca Nicolescu, director IMM în cadrul Raiffeisen Bank.

În ceea ce o privește pe Andreea Esca, ce a ajuns la spital, din cauza problemelor la nas, va lipsi cel puțin 3 zile de la ProTV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
07 august 2024
07 august 2024