Prima pagină » Actualitate » Andreea Diaconu a defilat la Victoria’s Secret Fashion Show 2024! Românca le-a eclipsat pe Kate Moss și Adriana Lima

Andreea Diaconu a defilat la Victoria’s Secret Fashion Show 2024! Românca le-a eclipsat pe Kate Moss și Adriana Lima

17 oct. 2024, 09:55, 1 ,
în Actualitate

Casa de modă Victoria’s Secret a reluat prezentările spectaculoase în forță, cu un super show, după o pauză de șase ani. Românca Andreea Diaconu a defilat la Victoria’s Secret Fashion Show 2024. Pe podium au urcat mai multe celebrități din lumea modei, cunoscute la nivel internațional, precum Kate Moss, Adriana Lima, Gigi și Bella Hadid sau Carla Bruni, soția fostului președinte Nicolas Sarkozy.

Andreea Diaconu a defilat la Victoria’s Secret Fashion Show 2024!

Marți seara, 15 octombrie 2024, a avut loc Victoria’s Secret Fashion Show 2024, unul dintre cele mai marcante evenimente din lumea modei. Show-ul s-a desfășurat la Brooklyn Navy Yard, în New York. Casa de modă a întrerupt spectacolele în 2018, iar acum a revenit în forță.

Gigi Hadid a deschis show-ul Victoria’s Secret 2024 într-un costum roz mătăsos și o pereche enormă de aripi cu pene. Ea a trimis bezele și a făcut cu mâna în timp ce pășea pe podium.

Pentru un plus de farmec, Carla Bruni a strălucit cu un machiaj strălucitor, de culoarea piersicii, inclusiv o un luciu strălucitor și un fard de pleoape care i-au complimentat perfect șuvițele brunete, care au căzut pe umeri.

Victoria’s Secret Fashion Show 2024 este unul dintre cele mai importante evenimente din lumea modei. Kate Moss, Adriana Lima, Gigi și Bella Hadid sau Carla Bruni, soția fostului președinte Nicolas Sarkozy, se numără printre celebritățile care au urcat pe podium.

Alături de modelele renumite la nivel mondial, s-a aflat și o româncă – Andreea Diaconu. Tânăra a împlinit 33 de ani în luna martie și se bucură de o carieră de succes. A făcut primii pași în lumea modei pe când avea 13 ani. Ea fusese descoperită cu doi ani în urmă la o piscină publică.

La 14 ani, Andreea Diaconu a defilat la Săptămâna Modei de la Milano, pentru Dolce & Gabbana. Ulterior, a apărut în multe show-uri de modă, unde a defilat pentru cele mai branduri din lume. De asemenea, a apărut și pe copertele celor mai importante reviste, printre care se numără Vogue sau Elle.

Cine este Andreea Diaconu

Românca s-a născut în București, dat s-a stabilit de ani buni în Statele Unite Ale Americii. Andreea Diaconu este împlinită atât profesional, cât și personal, fiind căsătorită cu un coleg de breaslă, modelul canadian Simon Nessman.

La Victoria’s Secret Fashion Show 2024, Andreea Diaconu a defilat într-o lenjerie nude, cu aplicații inedite. Nu au lipsit nici aripile, un simbol cunoscut pentru această casă de modă. Cu un zâmbet larg și mișcări încrezătoare, românca a strălucit pe podium.

Este căsătorită cu un coleg de breaslă, modelul canadian Simon Nessman. Și-a început cariera la 13 ani, după ce fusese descoperită pe când avea doar 11 ani, la o piscină publică. La 14 ani a defilat la Săptămâna Modei de la Milano, pentru Dolce & Gabbana. A apărut în multe show-uri de modă, dar și pe copertele celor mai importante reviste. Din portofoliul ei nu lipsesc ședințele foto pentru Vogue, Elle sau W și defilările pentru cele mai mari branduri din lume.

Andreea Diaconu, carea defilat la Victoria’s Secret Fashion Show 2024, vorbește cinci limbi, dintre care trei fluent. A absolvit recent Universitatea Columbia din New York, aflată pe locul 23 în topul universităților din lume.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`