Prima pagină » Cancan ultimă oră » Andreea Cipcă, eveniment important: Ce mesaj i-a transmis Florin Piersic Jr.

Andreea Cipcă, eveniment important: Ce mesaj i-a transmis Florin Piersic Jr.

21 ian. 2022, 13:11,
în Cancan ultimă oră

Andreea Cipcă, iubita actorului, și Sașa, fiul în vârstă de 6 ani al cuplului, au fost felicitați în mediul on-line. Binecunoscutul actor, producător, regizor și scriitor român Florin Piersic Jr. i-a sărbătorit pe cei doi membri ai familiei sale.

Fanii actorului de pe o platformă de socializare din mediul on-line au luat parte la ziua de naștere a lui Sașa Piersic prin intermediul unei postări și i-au transmis acestuia numeroase comentarii de felicitare. Printre comentariile fanilor și-au făcut loc și mesajele afectuoase venite din partea colegilor de breaslă ai tatălui micuțului sărbătorit.

Andreea Cipca, Florin Piersic Jr. si fiul lor, Sasa Piersic, zambind in aer liber

Andreea Cipcă și Florin Piersic Jr. își aniversează fiul

Andreea Cipcă și Florin Piersic Jr., părinți împliniți

Prima lună a anului 2022 a început cu un eveniment important în familia producătoarei Andreea Cipcă și a lui Florin Piersic Jr. Fiul lor a împlinit recent vârsta de 6 ani, iar aceștia își împart bucuria de a fi părinți împreună cu fanii care le urmăresc activitatea din spațiul virtual.  Dintr-o postare a actorului reies felicitările pentru micul Sașa (,,Cel mai cool toboșar de pe planetă, Sașa Piersic, împlinește azi șase ani.”) și nu lipsește o trimitere la mama lui, declarată de către partenerul său de viață ,,cea mai frumoasă mamă din toate anotimpurile”.

Andreea Cipca si Florin Piersic Pr., impreuna cu fiul cuplului, Sasa Piersic

Andreea Cipcă a fost menționată de către Florin Piersic Jr. la aniversarea fiului lor

Povestea de dragoste a cuplului își continuă netulburată cursul

Actuala relație amoroasă a celebrului actor care își compune singur textele de teatru s-a reînchegat după o despărțire avută în anul 2015. Activitatea recentă de pe platformele de socializare arată că Andreea Cipcă și  Florin Piersic Jr. reușesc să se bucure de povestea lor de dragoste în continuare, prilej cu care cei doi au adăugat un nou membru al familiei în urmă cu 6 ani, pe fiul lor, Sașa Piersic.

Mezinul pare a fi în centrul atenției publice, mai ales că tatăl său i-a oferit șansa de a se prezenta singur la microfon în fața unei mulțimi din cadrul unui eveniment de amploare, unde marele actor a fost premiat în urmă cu ceva timp.

Mai mult decât atât, băiețelul participă activ și la realizarea de clipuri video pe care Florin Piersic Jr., din postura de scriitor și producător, le concepe și le regizează într-o notă umoristică pe rețelele de socializare în ultima vreme.

Andreea Cipca si Florin Piersic Jr., cuplu, prezenti la un eveniment monden

Andreea Cipcă este alături de iubitul său în mediul virtual într-un moment aniversar de la începutul acestui an

Actorul mai are un copil dintr-o relație anterioară cu o colegă de scenă

Una dintre cele mai mediatizate relații ale actorului a fost cea pe care a avut-o cu Dorina Chiriac, actriță de renume în spațiul românesc și personalitate preocupată de bunul mers al activităților din plan artistic și cultural.

Relația cu colega sa de scenă i-a adus o fiică lui Piersic Jr., pe Sonia, actualmente adolescentă. În prezent, actorul își crește fiul împreună cu partenera sa de viață, Andreea Cipcă, și se îngrijește în paralel de relația cu fiica lui mai mare.

Florin Piersic Jr. si Dorina Chiriac, impreuna cu Sonia, fiica rezultata din relatia lor

Iubitul Andreei Cipcă mai are o fiică dintr-o relație anterioară cu îndrăgita actriță româncă Dorina Chiriac

Antonia a pozat fără lenjerie intimă pe rețelele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`