Prima pagină » Actualitate » Andreea Bumbac, jandarmerița prinsă cu droguri a cerut concediu de odihnă. Tânăra cunoscută cu un stil de viață opulent ar fi fost adusă în Jandarmerie de tatăl militar 
Andreea Bumbac, jandarmerița prinsă cu droguri a cerut concediu de odihnă. Tânăra cunoscută cu un stil de viață opulent ar fi fost adusă în Jandarmerie de tatăl militar 

Andreea Bumbac, jandarmerița prinsă cu droguri a cerut concediu de odihnă. Tânăra cunoscută cu un stil de viață opulent ar fi fost adusă în Jandarmerie de tatăl militar 

21 nov. 2023, 16:22,
în Actualitate

Jandarmeria a dispus în regim de urgență o comisie de control care să verifice tot istoricul jandarmeriței prinse cu droguri. Tânăra în uniformă are parte de consiliere psihologică și s-a ales cu dosar penal.

Andreea Cătălina Bumbac a fost prinsă de polițiști cu mai multe pliculețe cu substanțe interzise în geantă, în timp ce se afla într-un taxi cu prietenul ei, după ce ieșise de la o petrecere.

Andreea Bumbac a declarat că o prietenă i-a dat pliculețele să le țină la ea în poșetă. Polițiștii au descoperit și o hârtie rulată, cel mai probabil folosită pentru prizat.

Jandarmerița prinsă cu droguri în poșetă va fi cercetată disciplinar

Surse din Jandarmerie citate de Realitatea Plus arată că de mult timp tânăra avea un comportament teribilist și ducea o viață opulentă, cu vacante pe Coasta de Azur, iar unii colegi spun că era escortă de lux.

Mai mult, tânăra a fost adusă în Jandarmerie de către tatăl ei, fost ofițer în Armată.

Andreea Bumbac a făcut parte din promoția 2022 și se afla în atenția colegilor de la Brigada de Intervenții, acolo unde a fost purtătoare de cuvânt doar 3 luni.

Tânăra jandarmeriță s-a ales cu dosar penal, iar prafurile au fost duse la laborator. Procurorii au început o anchetă, iar Jandarmeria transmite că va colabora la investigații.

Imediat după ce cazul a ajuns public, jurista mascaților și-a șters toate conturile de pe rețelele sociale și a cerut să își ia concediu de odihnă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *