Prima pagină » Radio » Actualitate » Andreea Bostănică, recunoaște că a luat note mici la BAC. „Regina TikTok-ului” nu este deloc afectată

Andreea Bostănică, recunoaște că a luat note mici la BAC. „Regina TikTok-ului” nu este deloc afectată

12 iul. 2023, 10:12,
în Radio

Andreea Bostănică, supranumită „Regina TikTok-ului”, a recunoscut că a luat note mici la BAC, după ce s-a zvonit ca ar fi picat examenul maturității. Tânăra nu pare deloc afectată și consideră că acest lucru nu-i afectează cariera pe care o are în online. În plus, Andreea Bostănică le urează baftă la învățat pe de rost celor care o critică.

„Regina TikTok-ului din România”, tânăra care are 5,3 milioane de urmăritori pe TikTok și 1 milion pe Instagram, a susținut anul acesta examenul maturității. Zilele trecute, au apărut unele zvonuri că ar fi picat examenul, astfel că Andreea Bostănică a făcut primele declarații despre notele pe care le-a obținut la BAC. Astfel, creatoarea de conținut a dezvăluit chiar și nota obținută la Limba și literatura română.

Andreea Bostănică, recunoaște că a luat note mici la BAC

Creatoarea de conținut online a spus că Bacalaureatul nu o influențează în niciun fel în cariera pe care o are în prezent. După ce s-a speculat că a picat bacalaureatul, Andreea Bostănică a confirmat că la proba de Limba și literatură română a luat nota 7, lucru care, a adăugat, nu a împiedicat-o să-și cumpere „trei apartamente în Chișinău, un penthouse lângă el” și „primul apartament în cea mai bună zonă din București”.

„Toată România și Moldova vorbește că Andreea Bostănică a luat 4 la BAC. Dar am venit aici să vă spun că îmi pare foarte rău să vă dezamăgesc. Cu ajutorul lui Dumnezeu, chiar am luat BAC-ul. Pe mine chiar nu mă afectează că am luat 7 la Română. Gândindu-mă că dacă nu l-aș fi dat viața mea nu s-ar fi schimbat absolut deloc. Faptul că nu aș fi dat BAC-ul nu mă încurca să fiu la fel de fericită, să îmi permit orice vacanță, să îmi permit orice haine, pantofii pe care îi vreau, mașina visurilor mele, brățări, ceasuri”, a scris Andreea Bostănică pe contul de socializare.

Andreea Bostănică și-a început cariera online în anul 2017, la doar 13 ani, pe YouTube, unde are acum peste 709.000 de subscriberi. Iar în anii care au urmat, aceasta a ajuns să câștige foarte mulți bani în urma activităților din mediul online.

„Faptul că nu am luat 10 și 9 la BAC nu m-a încurcat absolut deloc să îmi procur recent trei apartamente în Chișinău, un penthouse pe lângă ele. Zilele astea primesc actele pentru a-mi cumpăra primul apartament în cea mai bună zonă din București. Nu mai vorbesc de mașina pe care mi-am luat-o. Eu când mi-am luat mașina nici măcar nu terminasem clasa a XII-a, ca să înțelegeți. Dar vouă baftă la învățat și la învățat pe de rost texte. Multă, multă baftă”, a mai spus Andreea Bostănică.

Andreea Bostănică susține că îi respectă pe oamenii care învață

Andreea Bostănică s-a lansat și în muzică în august 2021, cu piesa „Diamantale”, care are, în prezent, peste 4,2 milioane de vizualizări. În mai 2023, artista a lansat o nouă piesă, „Obsesie”, foarte apreciată de fanii solistei. În plus, tânăra din Republica Moldova nu se sfiește să pozeze în ipostaze provocatoare.

„Să nu înțelegeți greșit, eu respect oamenii care învață, respect oamenii care se autodepășesc și învață mereu și sunt capabili în general. Jos pălăria pentru acei oameni. Chiar îi respect, dar suntem diferiți. Nu poate toată lumea să învețe de 9 și 10. Sunt unica persoană din Republica Moldova, la 18 ani, care a plătit un milion de lei impozit la stat. Oamenii la care mă duc eu să plătesc impozitul anual au terminat BAC-ul pe 10 și 9”, a mai explicat creatoarea de conținut online.

Andreea Bostănică a fost crescută de o mamă singură și spune că de la 13 ani se întreține singură.

„Eu am fost în club numai cu mama mea, cam de 5 ori. Nu cheltui banii pe petreceri, ci investesc în viitorul meu. De la 13 ani nu mi-a mai dat nimeni niciun ajutor. Singurul ajutor a fost de la mama mea”, a încheiat Andreea Bostanică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *