Prima pagină » Cancan » Andreea Berecleanu, succes în online la vârsta de 46 de ani. Care este relația dintre prezentatoare și copiii săi

Andreea Berecleanu, succes în online la vârsta de 46 de ani. Care este relația dintre prezentatoare și copiii săi

22 oct. 2021, 15:52,
în Cancan

Andreea Berecleanu la vârsta de 46 de ani este una din cele mai îndrăgite prezentatoare TV. Datorită atenției captate pe parcursul celor 30 de ani de jurnalism, Andreea a devenit foarte vizibilă pe rețelele de socializare. Pozele postate de vedetă pe Instagram adună mii de aprecieri.

Andreea Berecleanu are aceeași siluetă ca și fiica sa. Prezentatoarea TV arată excepțional, iar activitatea din online îi aduce și mai multă atenție. Jurnalista nu ezită să posteze poze artistice din fiecare călătorie în care merge.

Andreea Berecleanu se simte foarte bine la pupitrul știrilor Focus

După 9 ani petrecuți la PRO TV și 17 la Antena 1, Andreea Berecleanu colaborează la moment cu PRIMA TV. Vedeta mărturisește că se simte foarte bine la pupitrul știrilor Focus.

”Dacă stau și mă gândesc bine, aș spune că sunt mai aproape ca oricând în ultimii ani de casa mea. Fiindcă locuința mea e mai aproape azi de casa în care lucrez în ultima vreme, adică sediul Prima TV”, remarcă ea.

Andreea spune că datorită meseriei de jurnalist dar și a prezenței active pe rețelele de socializare publicul continuă să o recunoască. Vedeta este des oprită pe stradă pentru a discuta și face poze cu prietenii din mediul virtual.

Andreea Berecleanu a divorțat de Andrei Zaharescu după 15 ani de căsătorie

Unul din cele mai frumoase cupluri din România și-au spus adio. În ciuda faptului că au doi copii împreună, Andreea Berecleanu s-a despărțit de jurnalistul Andrei Zaharescu. După divorț, copiii au rămas în grija mamei. Prezentatoarea TV are împreună cu fostul soț o fiică, Eva și un fiu, Petru.

După o perioadă în care a fost singură, prezentatoarea TV s-a măritat din nou. Aceasta s-a îndrăgostit de medical estetician Constantin Stan. Copiii din primul mariaj au fost primiți foarte bine de către noul soț, spune prezentatoarea.

„Fostul meu soț a plecat din țară, deci contactul nu a mai fost fizic, doar telefonic și ei au trăit din acel moment alături de noua familie formată din mine și Constantin. Au fost foarte bine primiți de Constantin și s-au simțit foarte bine alături de el.”

Andreea Berecleanu: “La vârsta pe care o am cea mai grea meserie este să fii mamă”

Prezentatoarea Andreea Berecleanu a menționat că de-a lungul anilor a greșit ca mamă. Însă, vedeta afirma că mereu a încercat să fie alături de copiii săi, formând o legătură deosebită cu ei. Ambii copii sunt la vârsta adolescenței, însă, potrivit jurnalistei relația cu aceștia nu a avut de suferit în această perioadă.

“Am greșit ca mamă, cu siguranță. Cu cât cresc copiii mei, cu atât am de învățat de la ei. Trebuie să fii deschis, receptiv”, spune vedeta.

Prezentatoarea TV susține că este cea mai bună prietenă cu fiica sa Eva. Ea menționează că vorbește deschis cu ea și au o relație apropiată. Pentru a fi în pas cu trendurile de pe social media, Eva o ține la curent pe mama sa cu toate tendințele de pe online.

Cât despre Petru, Andreea spune că este foarte hotărât și își dedică tot timpul pasiunilor pe care le are. Este o fire modestă care nu uită niciodată de școală, relatează Andreea Berecleanu.

„Petru are pasiunile lui și li se dedică aproape în totalitate. Sportul și tot ce ține de automobilism. Și, evident, lecțiile pentru școală, seriale pe Netflix, socializare.”

După despărțirea de Andrei Zaharescu, prezentatoarea a păstrat o relație armonioasă cu acesta. Ambasadorul își susține copiii, fiind destul de prezent în viața lor.

Andreea Berecleanu este o femeie ce emană putere, fiind o inspirație pentru fanii săi. Este foarte apreciată pe micile ecrane dar și pe rețelele de socializare. Prezentatoarea de știri a reușit să îmbine armonios viața de familie și cariera pe care o are. Cu toate acestea, Andreea Berecleanu declară că la vârsta pe care o are cea mai grea meserie este de a fi mamă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *