Prima pagină » Cultural » Andreea Berecleanu sfidează timpul și se menține tânără. Cum arată celebra prezentatoare de știri în viața privată

Andreea Berecleanu sfidează timpul și se menține tânără. Cum arată celebra prezentatoare de știri în viața privată

03 iul. 2023, 09:17,
BZI.ro, în Cultural

Andreea Berecleanu sfidează timpul și se menține tânără. Aceasta face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor cu formele sale fără cusur și ținutele elegante. Vedeta are o carieră de succes în televiziune și o familie frumoasă cu care se mândrește. Dincolo de lumina reflectoarelor, Andreea Brecleanu este o prezență discretă și evită să vorbească prea mult despre omul din spatele celebrității. Iată cum arată celebra prezentatoare de știri în viața privată.

Andreea Berecleanu sfidează timpul și se menține tânără

Andreea Berecleanu este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri din România. Aceasta atrage multe priviri de fiecare dată când apare la pupitrul știrilor și se bucură din plin de celebritate. Pe lângă cariera de succes în televiziune, vedeta are o familie frumoasă și se declară o femeie împlinită.

La vârsta de 48 de ani, știrista arată spectaculos și face furori atunci când merge la evenimentele mondene. Andreea Berecleanu sfidează timpul și este o prezență răvășitoare în showbiz-ul autohton. Vedeta a dezvăluit recent cum reușește să arate atât de bine și care sunt secretele ei de înfrumusețare.

,,M-am regăsit foarte bine într-o dietă care e de fapt un stil de viață. Dieta este un stil de viață. Și anume, dacă se poate să mâncăm mai puțin cantitativ, dacă se poate cât mai puțin dulce, să folosim în loc de zahăr orice altceva și să măncâm sănătos. Dieta oloproteică sau dieta ketogenică sunt dietele la care am recurs eu. Știți ce beau în fiecare dimineață? O cană cu apă caldă și ulei de cocos.

Am renunțat la dulciuri și mănânc multe supe și ciorbe. La prânz prefer o salată și un pește, iar seara, ciorbă. Ultima mea masă este la ora 17.00. Dacă mi se face foame, mănânc iaurt cu semințe. Fac înot, iar medicul mi-a dat voie să alerg zece minute lejer, pe bandă.”, a precizat știrista.

Ce spune vedeta despre soțul ei

Andreea Berecleanu și medicul Constantin Stan formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi reușeesc de minune să îmbine profesia cu viața de familie și radiază de fericire împreună.

Prezentatoarea de știri a mărturisit că este răsfățată de soțul ei cu vacanțe în locuri exclusiviste și cu cadouri de suflet. Andreea Berecleanu a dezvăluit cum reușește să gestioneze problemele din viața dee cuplu și cum menține pasiunea în mariajul său.

„Însăși dragostea lui îmi e suficientă! Divergențe e mult spus, vederi diferite, da, mai sunt. Nimic însă radical sau insuportabil. Suntem extrem de prinși în programele noastre. În egală măsură. În plus, avem două profesii de consum nervos, solicitante.

Cu toate acestea, nu compar ceea ce fac eu cu viața la sală a unui chirurg. Ar fi o glumă. De aceea, eu încerc să rup această rutină cu activități cât mai diverse, uneori dinamice, alteori relaxante. Noi suntem amândoi la fel, asta e un noroc, și ne facem programul împreună. Nici eu, nici Constantin nu avem nevoie de acel atât de utilizat me time. Nouă ne place să stăm cât mai mult împreună!”, a dezvăluit vedeta tv.

Și colega ei de breaslă, știrista Octavia Geamănu are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soțul ei, Marian Ionescu. Cei doi au o căsnicie fericită și un băiețel de care sunt tare mândri.

La vârsta de 48 de ani, Andreea Berecleanu arată spectaculos și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Știrista are o carieră de succes, iar pe plan personal radiază de fericire alături de soț și copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 iulie 2024
06 iulie 2024