Prima pagină » Cancan » Andreea Berecleanu, extrem de activă pe Instagram. Cum a fost cucerită de Constantin Stan

Andreea Berecleanu, extrem de activă pe Instagram. Cum a fost cucerită de Constantin Stan

27 iul. 2021, 10:40,
BZI.ro, în Cancan

Frumoasa Andreea Berecleanu este foarte activă pe contul ei de Instagram. Vedeta TV trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Constantin Stan, un reputat medic estetician. După divorțul de Andrei Zaharescu, prezentatoarea de știri a ales să își refacă viața și să meargă mai departe.

În viața frumoasei brunete au intervenit multe schimbări. O mișcare neașteptată a fost și aceea de a părăsi trustul unde a petrecut 18 ani. Astfel, în anul 2020, Andreea Berecleanu a plecat de la pupitrul “Observatorului”.

„Am stat şi 8 ani în Pro TV, nu doar 17 în Antenă. Nu vreau să comentez încă o dată motivele plecării mele. Dar să fii sigură că nu am niciun regret.

Am făcut cea mai bună alegere într-un context impus. Eu am fost un angajat disciplinat, fără, însă, a fi servantul nimănui. Performanţa a fost ce m-a interesat şi o bună colaborare în echipă. Eu nu pot funcţiona decât aşa.”

Andreea Berecleanu, imagini de vis pe Instagram

Andreea Berecleanu este extrem de activă pe Instagram acolo unde își ține la curent urmăritorii cu fel de fel de evenimente din viața ei.

Vedeta postează imagini alături de familia ei, din vacanțe sau cu diverse feluri de mâncare pe care le servește. Urmăritorii ei sunt la fel de activi și imediat reacționează la postările Andreei.

Pe contul oficial de Instagram, Andreea Berecleanu are 2556 de postări. Vedeta este urmărită de 384 de mii de persoane, iar la rândul ei aceasta urmărește alți 1024 de internauți.

Pe lângă postările obișnuite, prezentatoare tv promovează și diferite campanii umanitare sau serviciile oferite de clinica soțului ei.

Cum a fost cucerită Andreea Berecleanu de Constantin Stan

În urma cu mai mult timp, stirista a povestit în cadrul unui interviu despre cum a fost cucerită de medicul Constantin Stan. Andreea a povestit cum s-au apropiat cei doi, deşi nu aveau o relaţie strânsă de prietenie.

„Nu pot spune că am avut o prietenie aşa cum am cu alţi amici, cum ar fi Adrian Oianu, cu care mă ştiu de 15 ani… Cu Constantin nu eram nici pe departe aşa. Eram cunoştinţe şi ne vedeam foarte rar. Cu siguranţă una dintre calităţile lui este felul în care comunică. Apropiat, cald, un tip de comunicare emoţională reală. Şi potrivirile…”, a spus Andreea Berecleanu.

Imediat după această apropiere a venit și pasul cel important și anume căsătoria. La acea vreme ştirista povestea.

„Constantin m-a cerut în căsătorie imediat după ce am devenit un cuplu. Din respect pentru copiii mei, am amânat răspunsul DA, pe care, oricum, Constantin îl știa și îl simțea. După trei ani de conviețuire, noi doi și copiii, am decis că este momentul potrivit pentru acest pas. Și am avut dreptate.

Copiii mei erau pregătiți și au primit vestea firesc și cu multă bucurie. Constantin este un om corect și iubitor, cald. Era imposibil să-l respingi. Copiii au simțit asta, nu a fost nevoie de prea multe vorbe. Iar el a trăit emoția unui părinte aflat la început de drum. Petru avea 8 ani, Eva avea 12. Erau încă mici, personalitatea lor începea să prindă contur și aveau nevoie de un reper puternic, în afară de cel al mamei”, a mărturisit Andreea Berecleanu

În prezent, Andreea Berecleanu poate fi urmărită pe Prima TV, unde prezintă Focus 18, dar și pe contul de Instagram acolo unde își ține mereu fanii la curent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *