Prima pagină » Cancan » Andreea Berecleanu are un soț celebru în lumea medicală. Frumoasa prezentatoare tv se ocupă de imaginea acestuia în mediul online

Andreea Berecleanu are un soț celebru în lumea medicală. Frumoasa prezentatoare tv se ocupă de imaginea acestuia în mediul online

09 nov. 2021, 11:11,
în Cancan

Dincolo de cariera de succes în televiziune, Andreea Berecleanu are un soț celebru în lumea medicală. Vedeta este extrem de discretă, iar puțini sunt cei care știu că frumoasa prezentatoare tv se ocupă de imaginea acestuia în mediul online.

Apreciată pentru profesionalismul de care dă dovadă, frumoasa știristă este o soție devotată și îl susține pe partenerul ei de viață în toate proiectele medicale.

Andreea Berecleanu, o femeie împlinită alături de soțul Constantin Stan

Frumoasa prezentatoare este căsătorită de câțiva ani cu medicul estetician Constantin Stan, bărbatul care i-a cucerit inima. Cei doi formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz, cu toate că sunt extrem de discreți cu aparițiile la evenimentele mondene.

Andreea Berecleanu a mărturisit că a avut nevoie de timp pentru a-și reface viața alături de celebrul ei soț, fiind atentă la nevoile copiilor ei din prima căsătorie cu Andrei Zaharescu:

„Constantin m-a cerut în căsătorie imediat după ce am devenit un cuplu. Din respect pentru copiii mei, am amânat răspunsul DA, pe care, oricum, Constantin îl știa și îl simțea. După trei ani de conviețuire, noi doi și copiii, am decis că este momentul potrivit pentru acest pas. Și am avut dreptate.

Copiii mei erau pregătiți și au primit vestea firesc și cu multă bucurie. Constantin este un om corect și iubitor, cald. Era imposibil să-l respingi. Copiii au simțit asta, nu a fost nevoie de prea multe vorbe. Iar el a trăit emoția unui părinte aflat la început de drum. Petru avea 8 ani, Eva avea 12. Erau încă mici, personalitatea lor începea să prindă contur și aveau nevoie de un reper puternic, în afară de cel al mamei”, a mărturisit Andreea Berecleanu.

În prezent, frumoasa prezentatoare este o femeie împlinită și fericită, dovadă fiind fotografiile pe care le postează alături de soț pe Instagram. Andreea Berecleanu a vorbit în nenumărate rânduri despre cum a fost cucerită de medicul estetician și cum s-au cunoscut. Se pare că sinceritatea lui Constantin Stan și modul în care comunică au atras-o pe celebra știristă:

„Nu pot spune că am avut o prietenie aşa cum am cu alţi amici, cum ar fi Adrian Oianu, cu care mă ştiu de 15 ani… Cu Constantin nu eram nici pe departe aşa. Eram cunoştinţe şi ne vedeam foarte rar. Cu siguranţă una dintre calităţile lui este felul în care comunică. Apropiat, cald, un tip de comunicare emoţională reală. Şi potrivirile…”, a spus vedeta.

Frumoasa prezentatoare tv promovează activitatea soțului în mediul online

Andreea Berecleanu s-a remarcat de-a lungul timpului prin seriozitatea cu care și-a făcut profesia, dar și prin discreție atunci când vine vorba de viața personală. Se pare că vedeta a descoperit secretul mariajului perfect, reușind să îmbine cu succes planul profesional cu cel personal. Aceasta este o soție și o mamă devotată, ocupându-se de familia ei frumoasă.

Atunci când frumoasa prezentatoare de la Prima Tv nu se află la pupitrul știrilor, se ocupă de imaginea soțului ei. Pe contul ei de Facebook, Andreea Berecleanu promovează serviciile medicale oferite de clinica esteticianului Constantin Stan, dar și campaniile umanitare în care cei doi sunt implicați.

Aceasta a mărturisit care sunt secretele căsniciei ei și cum este ea în ipostaza de soție:

„Viața noastră de acasă e complet alta față de ce se vede în clinică. Aici trebuie să fim mult mai serioși, suntem foarte atenți, pentru că nu e o joacă, e foarte multă disciplină. Eu îl ajut foarte mult pe partea de comunicare, pentru că el e un om de sală, are 3-4 operații pe zi, există doar pauza de mese. Constantin se bucură de acest succes, dar în spate e o muncă uriașă, pe care eu o înțeleg de șase ani, de când suntem împreună.

În momentul în care ajunge acasă, nu trebuie să-l bați la cap. Cicăleala pentru un om de acest gen este cea mai mare greșeală și probabil de aici pornesc și divorțurile și neînțelegerile. Am învățat să fiu un bun psiholog.”, a declarat prezentatoarea tv.

Andreea Berecleanu are o căsnicie frumoasă alături de soțul ei celebru, medicul estetician Constantin Stan. Frumoasa vedetă este activă pe rețelele de socializare, promovând activitatea partenerului ei de viață, de care este extrem de mândră. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *