Îndrăgita vedetă Andreea Berecleanu a îndurat sărăcia în copilărie, amintindu-și cu nostalgie despre cum se trăia înainte de 1989. Astfel, a fost o perioadă destul de grea pentru multă lume și familia ei a trebuit să facă multe sacrificii. Totodată, mama Andreei Berecleanu apela la tratamente naturiste atunci când era bolnavă.
Andreea Berecleanu se poate considera o femeie împlinită. Vedeta a muncit mult pentru a se bucura de succes, însă viața ei nu a fost așa întotdeauna. Prezentatoarea a vorbit recent despre perioada copilăriei și a făcut câteva dezvăluiri interesante în acest sens, potrivit Cancan.
Andreea Berecleanu a îndurat sărăcia în copilărie
Puțini știu cât de săracă a fost Andreea Berecleanu în perioada copilăriei. Chiar dacă nu avea un trai lipsit de griji, prezentatoarea își amintește cu nostalgie de momentele respective. Astfel, ea a povestit și cum arătau mesele în familie.
Începem prin a spune că Andreea Berecleanu a mărturisit că familia ei a făcut numeroase sacrificii. Vedeta nu poate uita imaginea puiului de pe masă din care mâncau cu toții.
„Părinții noștri au trăit alte momente. Lor le era greu. Noi nu am simțit asta pentru că făceau într-un fel în care noi să ne simțim bine, dar îmi aduc aminte că, la un moment dat, mama punea un pui pe masă și am luat oasele încă o dată și încă o dată, încă o dată…
Își aduce aminte și mama de chestia asta. Eu nu eram o gurmandă, mâncam foarte puțin, dar ei se sacrificau. Era după ’85 când devenise extrem de dur”, a spus Andreea Berecleanu, în cadrul podcastului Banc Show cu Andrei Duban.
Ce tratament avea mama Andreei Berecleanu pentru răceală
Mama Andreei Berecleanu folosea remedii naturale atunci când prezentatoarea era răcită. Vedeta își amintește cum femeia care i-a dat viață o punea să bea ceai de ceapă. Cu atât mai mult, nu poate uita perioada în care primea banane verzi și pentru a se coace le punea în hârtie de ziar.
„Când puiul se termina, mai făcea niște macaroane cu brânză. Țin minte cât de bune erau și cu zahăr caramelizat. Când eram răciți, ne obliga cu ceaiul acela de ceapă îngrozitor. Coji de nucă, nucă, dar nu avem încotro. Albastru de metil. Punem bananele în hârtie de ziar să se coacă, pentru că le primeam verzi”, a adăugat Andreea Berecleanu.