Prima pagină » Cancan ultimă oră » Andreea Bănică vrea să angajeze o femeie „dornică să le intre în familie”. Care sunt cerințele artistei

Andreea Bănică vrea să angajeze o femeie „dornică să le intre în familie”. Care sunt cerințele artistei

29 apr. 2022, 20:15,
în Cancan ultimă oră

Andreea Bănică a făcut un anunț și a transmis că este în căutarea unei femei care să o ajute cu treburile casnice și să aibă grijă de cei doi copii ai familiei. Artista a scris pe o rețea de socializare cerințele pe care le are pentru acest loc de muncă și mai ales, cum trebuie să fie cea care îi va trece pragul casei.

Andreea Bănică a lansat un anunț de angajare

Artista a anunțat că are nevoie de o persoană care să se ocupe de casă și copii atunci când ea și soțul ei lipsesc. În acest sens, Andreea Bănică a spus clar ce fel de așteptări are de la doamna care le va trece pragul casei. În primul rând vedeta își dorește să găsească o persoană serioasă, care să fie dornică să intre în familia lor, să se îngrijească de casă și copii în mod corespunzător.

Andreea Bănică vrea pe cineva apt e muncă, fără probleme medicale și fără obligații. Un alt aspect important este ca persoana respectivă să iubească copiii, plantele și animalele. De asemenea, Andreea Bănică spune că își dorește să găsească pe cineva care să fie dornic să intre în familia ei.

„Căutăm pe cineva apt de muncă, fără probleme medicale, să îngrijească și casa, să gătească și să nu aibă obligații. Ne dorim în același timp să iubească copiii, să iubească animalele (îl avem pe Nino), să iubească plantele și să ne dăruiască tot ce este mai frumos din experiența vieții pe termen lung”, a spus Andreea Bănică.

Poate ne găsim pe cineva dornic să intre în familia noastră haioasă cu bune și rele, se arată în anunțul postat de Andreea Bănică pe contul de Instagram.

Se mărește familia Andreei Bănică

Artista a spus că nu caută doar un angajat, ci caută o persoană dorinică să intre în familia acestora.

„Poate ne găsim pe cineva dornic să intre în familia noastră haioasă cu bune și rele”, este anunțul postat de Andreea Bănică pe contul de Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *