Prima pagină » Cancan ultimă oră » Andreea Bănică, vacanță de groază în Grecia! Artista este revoltată: ”Voi credeți că e mai bine ca la noi”

Andreea Bănică, vacanță de groază în Grecia! Artista este revoltată: ”Voi credeți că e mai bine ca la noi”

21 sept. 2024, 20:20, 1 ,
în Cancan ultimă oră

Andreea Bănică a plecat cu familia și prietenii în grecia, fără să știe ce o așteaptă acolo! Artista este revoltată și a expus toate minusurile pe care le-a întâlnit acolo! Mâncarea este unul dintre aspectele care au dezamăgit-o.

Andreea Bănică trăiește dezamăgirea de propria piele de când a ajuns în Grecia. Și-a propus să aibă parte de un sejur de neuitat cu familia și prietenii ei, însă lucrurile nu sunt deloc așa. Cântăreața nu ezitat să dezvăluie tot ce a dezamăgit-o acolo.

Andreea Bănică are parte de o vacanță de coșmar în Grecia

Cântăreața are o vastă experiență când vine vorba despre vacanțe. La rândul ei are o afacere în turism și face parte din acest domeniu, dincolo de cariera în muzică. Însă, ceea ce a văzut în Grecia a dezamăgit-o profund.

Andreea Bănică a spus că turismul de acolo nu este cu nimic mai presus decât cel din România.

A fost luată prin surprindere de prețurile mari de acolo, de mâncarea care nu a fost deloc pe placul ei și a decis să spună public tot ce s-a întâmplat, de când a ajuns acolo. Andreea Bănică a tras un semnal de alarmă pentru românii care sunt atrași de destinațiile turistice din Grecia.

”Românii se plâng că litoralul este scump, păi nu vreți să stiți cum este în Grecia. Nu mai este ce a fost odată, în primul rând. Prețurile sunt aici, mâncarea este proastă, am mâncat la cinci taverne diferite, niciuna bună. În afară de salată grcească, n-am mâncat nimic”, a declarat Andreea Bănică, pe Instagram.

Artista este dezamăgită

Cântăreața a spus că românii cred că Grecia este o destinație mult prea frumoasă față de ceea ce a găsit ea acolo. Andreea Bănică este dezamăgită și de hotelul în care s-a cazat, iar soțul ei a spus că nu are apă caldă.

”Într-un cuvânt. Eu caut cârcotă că eu nu sunt cârcotașă. Să ajungi ân acest hotel și să vrei să mergi la spa, la jacuzzi, și să ți se spună că este contra cost, de fapt este gratuit, dar ei nu voiau să îi dea drumul la jacuzzi”, a mai spus artista.

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`