Prima pagină » Cancan ultimă oră » Andreea Bănică și soțul ei se iubesc la fel ca în prima zi. Deși au trecut prin și momente grele, cei doi au rămas împreună

Andreea Bănică și soțul ei se iubesc la fel ca în prima zi. Deși au trecut prin și momente grele, cei doi au rămas împreună

14 feb. 2022, 23:58,
în Cancan ultimă oră

Andreea Bănică și soțul ei se iubesc la fel ca în prima zi, așa că micile gesturi de iubire nu lipsesc dintre ei. Astăzi, de Valentine’s Day, artista i-a făcut soțului ei o surpriză dulce. Cei doi se iubesc foarte mult și nu ezită să demonstreze tuturor acest lucru ori de câte ori au ocazia.

Andreea Bănică și-a cunoscut soțul în liceu, iar de atunci cei doi sunt de nedespărțit. Artista a postat un filmuleț pe Instagram în care îi face o surpriză soțului ei aducându-i un tort pe care scrie mesajul „Te iubesc”.

Andreea Bănică spune că soțul ei nu a uitat nici acum care a fost locul în care s-au sărutat pentru prima dată

Cei doi s-au sărutat cu foc și și-au șoptit cuvinte de dragoste. În descrierea filmulețului, Andreea Bănică a adus în atenția fanilor că soțul ei nu a uitat nici acum care a fost locul în care s-au sărutat pentru prima dată, pe vremea în care erau doar niște adolescenți de 16 ani.

„Am zis să îi fac o surpriză drăguță ca el. I-a plăcut mult tortul și m-a întrebat unde este digul că nu îl vede pe desenul de pe tort. Era vorba despre digul de la Eforie Sud, locul în care ne-am sărutat prima oară, când aveam 16 ani. A ținut minte primul sărut.”, a scris Andreea Bănică în descrierea filmulețului.

Cum s-au cunoscut Andreea Bănică și Lucian Mitrea?

Andreea Bănică și soțul ei s-au cunoscut pentru prima dată acum mai bine de două decenii, iar de atunci cei doi se iubesc din ce în ce mai mult. În ciuda faptului că au avut parte și de evenimente mai dificile care le-a pus relația în pericol, au știut de fiecare dată cum să gestioneze situațiile tensionate și să depășească momentele neplăcute.

Acum ceva timp, artista a povestit fanilor ei cum s-au întâlnit pentru prima dată și când.

„Ne-am cunoscut în liceu. Am făcut amândoi Liceul Teoretic din Eforie Sud. El era din Eforie Nord și făcea naveta. Eu clasa a 10-a, el a intrat în a 9-a, deci cu câteva luni mai mic decât mine. Fiind boboc, s-a organizat balul bobocilor, unde eram invitate și noi, fetele din a 10-a, pentru că eram o clasă de fete frumoase, se spunea atunci.

M-am gătit și împreună cu o colega de-a mea ne-am dus la bal.(…) Și da, s-a întâmplat să fiu sărutată și cucerită de bărbatul vieții mele. Mi-am jurat că cel care mă va atinge prima oară va fi soțul meu și tatăl copiilor mei”, a spus Andreea Bănică acum ceva timp.

 


Maria Dragomiroiu si Sofia Vicoveanca spun adevarul despre starea lui Nicolae Botgros

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *