Prima pagină » Cancan ultimă oră » Andreea Bănică și soțul ei, cină romantică. Cei doi au mers la un restaurant exclusivist și au imortalizat momentul

Andreea Bănică și soțul ei, cină romantică. Cei doi au mers la un restaurant exclusivist și au imortalizat momentul

18 feb. 2022, 22:01,
în Cancan ultimă oră

Andreea Bănică și Lucian Mitrea se iubesc de mulți ani și nu se sfiesc să își arate dragostea în public. Deși timpul a trecut, cei doi au rămas la fel de îndrăgostiți unul de altul, dovadă fiind chiar momentele prețioase pe care le petrec împreună. Iată cum se relaxează în această seară, în timp ce au ieșit în oraș la o cină romantică!

Andreea Bănică și soțul ei se bucură de o familie extrem de frumoasă, iar de o perioadă destul de bună de timp, ambii își dedică majoritatea timpului copiilor. Ei bine, acum a venit momentul să profite de această seară!

Cum se relxează artista și Lucian Mitrea

Andreea Bănică și Lucian Mitrea și-au propus să se bucure de timp de calitate împreună și să iasă din monotonie. Fără copii, doar ei doi, artista și partenerul de viață s-au urcat în mașină și s-au oprit la un restaurant exclusivist.

Cu paharele de vin în față, diferite preparate culinare exclsuiviste cu care să îți răsfețe papilele gustative, aceștia s-au bucurat de o atmosferă relaxantă și de o cină cu adevărat romantică. Mai mult decât atât, în locația unde s-au oprit se ține și un mic concert, astfel că pe fundal se aude muzică, cântată în direct de o artistă.

Andreea Bănică a imortalizat momentul

După cum bine știm, Andreea Bănică este destul de activă în mediul online, astfel că nu se sfiește să împărtășească cu fanii ei fiecare moment din viața ei privată. Fără a ezita, artista a imortalizat și momentele prețioase din această seară alături de Lucian Mitrea.

„M-a scos în lume. Socializăm, ia uitați-ne. (…) Ce frumos cântă! Doar noi doi în seara asta”, a povestit artista pe Instagram.

Fanii au fost în extaz în momentul în care i-au văzut, astfel că nu au putut trece peste momentele Andreei Bănică fără a lăsa o reacție și un mesaj frumos pentru cei doi.


Maria Dragomiroiu si Sofia Vicoveanca spun adevarul despre starea lui Nicolae Botgros

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *