Prima pagină » Cancan ultimă oră » Andreea Bănică şi-a luat apartament din banii din pictorialul pentru Playboy

Andreea Bănică şi-a luat apartament din banii din pictorialul pentru Playboy

18 oct. 2019, 07:30,
în Cancan ultimă oră

Andreea Bănică şi-a luat apartament Andreea Bănica este o solistă extrem de iubită în România. Într-un interviu dart pentru click, vedetă a povestit fanilor despre trecutul ei. Artistă a povestit şi despre perioada în care aceasta a pozat pentru celebra revistă Playboy. Ce a făcut cu banii câştigaţi, cum s-a simţit după ce a pozat, au fost câteva dintre întrebările la care Andreea Bănică a răspuns

Andreea Bănica: Nu am vrut să postez! Soţul şi tatăl meu m-au convins

Andreea Bănică şi-a luat apartament Vedeta le-a mărturisit fanilor ca iniţial nu a vrut să posteze pentru revistă. Două dintre persoanele foarte apropriate de aceasta, au convins-o.

”Inițial n-am vrut să pozez…. Lucian, soțul meu, a vorbit cu tatăl meu, au complotat împreună ca să mă convingă. Mi-au spus că este foarte bine pentru cariera mea să pozez. Dar ședința foto a fost un șoc pentru mine. Lucian îmi spusese că va fi mereu lângă mine, că nu va fi de față decât fotograful. Dar tot nu m-am dezbrăcat de tot, mi-au scos bikinii în photoshop”, a mărturisit Andreea Bănică.

”Dupa publicarea pictorialului nu am mai ieşit din casa câteva zile”
Andreea Bănică se caracterizează ca fiind o persoană pudică, iar după publicarea pozelor, aceasta nu a mai ieşit din casa pentru câteva zile:

”Când a apărut revista mi-a fost foarte rușine. N-am ieșit din casă trei zile. Mi se părea că toată lumea mă vede dezbrăcată pe stradă. Eu sunt foarte rușinoasă. Totul până la lenjeria mea intimă”, a declarat ea, potrivit aceleiași surse.

Banii pentru pictorial au fost enormi, artistă şi-a luat apartament

”Revista mi-a adus foarte mult succes, aveam multe concerte, lumea venea cu revista la semnat. Și cred că a fost una dintre cele mai mari sume oferite de Playboy. M-a ajutat la vremea aceea să iau ceva ce am și astăzi, un apartament”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *