Prima pagină » Cancan » Andreea Bănică s-a mutat cu familia în casă nouă. Cum arată locuința care are o curte imensă

Andreea Bănică s-a mutat cu familia în casă nouă. Cum arată locuința care are o curte imensă

09 sept. 2024, 11:21,
în Cancan

Andreea Bănică și familia ei s-au mutat într-o casă nouă iar finalizarea amenajării ei se apropie cu pași repezi. Artista a lăsat în urmă locuința situată în zona Nerva Traian, din București, unde a locuit cu soțul, Lucian Mitrea, timp de 15 ani. Andreea Bănică recunoaște că a investit mult, bani și timp, dar este mulțumită de rezultat.

Andreea Bănică este o prezență răvășitoare în showbiz-ul autohton. Artista arată spectaculos la vârsta ei și se bucură din plin de aprecierea publicului. Vedeta are o carieră de succes în muzică, iar în viața privată se declară o femeie împlinită alături de soțul ei, Lucian Mitrea, cu care are doi copii.

Andreea Bănică s-a mutat cu familia în casă nouă

Andreea Bănică a postat în mediul online mai multe imagini și clipuri din casa cea nouă, iar totul arată superb, potrivit Unica. Casa este cu etaj, are o curte „imensă”, cum o descrie artista, camere spațioase, luminoase și a fost amenajată în stil modern, după bunul plac al familiei. Mobilierul a fost făcut pe comandă, iar artista a apelat la producătorii românești pentru a-și achiziționa toate cele necesare amenajării casei.

„Masa din lemn masiv cu scaunele din living, toate sunt făcute pe comandă, pe gustul și nevoile noastre. Am optat să lucrez cu producătorii romani pe care îi susțin mult, apreciez calitatea materialelor și finisajele lor de multe ori peste producatoriii externi.

Sper că de acum înainte să pot găsi produse românești care să împlinească nevoie noastre și să terminam în sfârșit țoață casa. Mai avem de căutat tablouri , masa de cafea din livingul mare, veioze, oglinzi, decorațiuni care să întregească designul.

Curtea a fost și ea amenajată de curând și este plină de plante decorative de tot felul, are multe zone cu gazon, dar și locuri pavate cu pietriș. Andreea Bănică a explicat pe pagina ei de Instagram că amenajarea grădinii „a fost o muncă… nu grea, ne-a rupt!”

S-a despărțit greu de vechea locuință

Cântăreața a fost melancolică la plecarea din vechea casă, în care s-a mutat în 2008, după ce s-a căsătorit cu Lucian Mitrea.

„Clar îmi va fi dor de casa noastră! Aici ne-am mutat în anul în care ne-am căsătorit în 2008! Apoi am născut-o pe Sofia și la 7 ani jumăte diferență l-am născut pe Noah. Copiii mei au pășit pragul pentru prima oară în această casă pe care am cumpărat-o când nu aveam toți banii strânși să o plătim.

Am făcut un credit pentru jumătate de sumă pe care l-am achitat ulterior pentru că nu dormeam liniștită pe pernă știind că avem o datorie”, a scris Andreea Bănică pe Instagram, la vremea respectivă.

Locuința veche a fost amenajată tot de ei, fără ajutorul experților în design interior. Andreea Bănică a mai precizat că, probabil, va fi curioasă să revină pe strada unde se află casa în care a locuit cu familia ei, pentru a vedea ce s-a mai schimbat în curte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`