Prima pagină » Cancan ultimă oră » Andreea Bănică este pusă pe lista vedetelor care au recurs la operații estetice: „Îmi pare rău că nu mă pot dezbrăca în fața voastră”

Andreea Bănică este pusă pe lista vedetelor care au recurs la operații estetice: „Îmi pare rău că nu mă pot dezbrăca în fața voastră”

28 ian. 2022, 22:31,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Andreea Bănică este una dintre cele mai cunoscute și iubite vedete din lumea mondenă. Cu toate acestea, mulţi se întreabă dacă vedeta a suferit de-a lungul anilor vreo intervenţie chirurgicală. Ca să închidă gurile rele, Andreea a vorbit despre acest subiect!

Andreea Bănică nu mai are nevoie de nicio prezentare. Vedeta este iubită şi apreciată de toată lumea, umplând săli întregi de spectacol cu vocea ei și cu talentul cu care a fost înzestrată.

Andreea Bănică, adevărul despre operațiile estetice

De-a lungul timpului, şi-a tot schimbat înfăţişarea, gurile rele criticând-o dur. Blondina a pus piciorul în prag şi a decis să facă lumină în situaţia dată.

Vedeta susţine că nu are nicio intervenţie chirurgicală, ci că singura dată când a încercat, nu a reuşit.

„Îmi pare rău că nu mă pot dezbrăca în fața voastră, ca să vă arăt că n-am nimic. Am doar o apendicită, două cezariene și degetele mici de la mâini strâmbe. Am încercat la 16 ani să le îndrept, dar operația n-a reușit”, susţine Andreea.

Andreea Bănică: „Dacă cineva arată bine, trebuie să te gândești imediat că s-a operat?”

De asemenea, atunci când vine vorba despre posibile intervenții chirurgicale la nivelul sânilor şi nasului, Andreea Bănică neagă în totalitate acuzaţiile care i se aduc.

„De ce, dacă cineva arată bine, trebuie să te gândești imediat că s-a operat? N-am silicoane în sâni, n-am în fese, nu mi-am operat nasul”, a completat Andreea Bănică.

Singura dată când a intervenit cu o astfel de operaţie asupra fizicului ei, a fost atunci când şi-a scos aluniţa, care a fost moştenită genetic.

„Mi-am scos doar alunița de pe față, acum un an. Am făcut-o destul de târziu, pentru că mă lega sufletește de mama mea. Mama mea a avut o asemenea aluniță, dar nu era colorată. A mea se tot mărea și am preferat s-o scot, ca să nu ajungem la complicații”, a încheiat ea.

Toate amănuntele despre Theo Rose

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *