Prima pagină » Cancan ultimă oră » Andreea Bănică, dezvăluiri tulburătoare despre tatăl ei: „Îmi doream să moară!”

Andreea Bănică, dezvăluiri tulburătoare despre tatăl ei: „Îmi doream să moară!”

26 dec. 2021, 20:38,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Andreea Bănică și-a deschis sufletul și a vorbit dramele prin care a trecut în copilărie și relația cu tatăl ei. Iată ce a dezvăluit artista!

Andreea Bănică este una dintre cele mai iubite și mai cunoscute artiste din țara noastră. Vedeta are o groază de fani care o iubesc, iar fiecare piesă pe care o lansează sau fiecare colaboare muzicală este un adevărat succes.

Carisma, talentul și frumusețea năucitoare sunt doar câteva dintre calitățile sale. Mai mult, artista este mamă a doi copii, dar cele două sarcini nu i-au afectat nici măcar un pic silueta de invidiat.

Când apare pe micul ecran, pe scenă sau oriunde, artista afișează un zâmbet larg, urmat de încredere și de voie bine. Cu toate acestea, nu foarte multe persoane cunosc postea din spatele artistei, Andreei Bănică.

În cadrul unui podcast, Andreea Bănică, a vorbit despre lucruri mai puțin știute despre ea și a dezvăluit una dintre cele mai grele perioade din viața ei.

Andreea Bănică, dezvăluiri copleșitoare despre tatăl ei

Andreea Bănică și-a deschis sufletul și a vorbit despre unul dintre cele mai grele momente din viața ei și anume, abuzurile din partea tatălui ei.

Vedeta a fost a avut o adolescență marcată de violență, certuri și tensiuni, venite din partea tatălui care avea probleme cu consumul de alcool și uneori pierdea controlul asupra lucrurilor.

Andreea Bănică susține că și-a urât tatăl din tot sufletul și că, din cauza lucrurilor urâte pe care le făcea, și-a dorit la un moment dat să moară.

Cu lacrimi înochi și real afectată, Andreea Bănică a dezvăluit întreaga situație și, mai ales, momentele în care acesta se întorcea acasă și le adresa cuvinte jignitoare ei și mamei sale.

„Când am plecat de acasă am zis că nu vreau să plâng. L-am urât din tot sufletul. La un moment dat, îmi doream să moară. Îmi ziceam că nu mai vreau.(…) Știam că vine. Îl auzeam de la etajul unu. De la etajul unu până la patru, fiind foarte mare ecou, auzeam cum ne înjură și cum ne face”, a dezvăluit Andreea Bănică.

Andreea Bănică:„Am scăpat-o pe mama din mâinile lui”

Andreea Bănică a mai dezvăluit că a fost de foarte multe ori martora abuzurilor pe care tatăl i-le aplica mamei sale.

Artista recunoște că a ripostat de fiecare dată și că de foarte mute ori a reușit să scape pe mama ei de furia tatălui ei.

„Am scăpat-o pe mama mea din mâinile lui de foarte multe ori”, a mai dezvăluit artista.

Cel ai probabil din cauza patimei pentru alcool, tatăl Andreei Bănică a pierdut afacerea pe care o deținea, iar din acel moment, scandalurile și consumul de alcool s-au amplificat.

„La un moment dat, nu știu cum și din ce cauză a ajuns să piardă acel magazinaș. A fost sfârșitul pentru el. A venit acasă fără nimic. A început să bea. Să facă scandaluri”, a mai dezvăluit Andreea Bănică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *