Prima pagină » Cancan » Andreea Bănică, clipe de coșmar în Egipt. „M-a controlat, m-a pus să ridic picioarele…”

Andreea Bănică, clipe de coșmar în Egipt. „M-a controlat, m-a pus să ridic picioarele…”

03 nov. 2021, 12:19,
în Cancan

Abia întoarsă din vacanță, Andreea Bănică a trecut prin clipe de coșmar pe aeroportul din Egipt. Aceasta s-a destăinuit urmăritorilor ei de pe Instagram despre clipele de groază pe care le-a trăit la întoarcerea în țară. Vizibil dezgustată de ceea ce a pățit, acesta a povestit totul cu lux de amănunte.

Pe principiul „afară-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul”, vedeta a avut de-a face cu realitatea din afara resortului de 5 stele în care a stat.

Andreea Bănică, clipe de coșmar în Egipt

În momentul în care a ajuns pe aeroport pentru a se întoarce în țară, Andreea Bănică și familia ei au trecut prin clipe de coșmar.

„Pe lângă faptul că ne-au controlat de trei ori bagajele imense, ne-au controlat din cap până în picioare. Aveam bijuteriile la mână, au spus că dacă nu le dau jos, nu pot să trec. Am spus: «Nu am cum să le dau jos, că ar însemna să țin toată coada asta, până dau eu toate bijuteriile jos». Eu merg cu brățări la mână, sunt de acord să mă controlezi. Dacă piuie mașinăria, controlează-mă din cap până în picioare. (…) M-a controlat, m-a pus să ridic picioarele pe sus, mai avea puțin și-mi băga mâna la sutien”, a spus Andreea Bănică.

Deși restricțiile cu privire la pandemia de COVID-19 sunt în majoritatea locurilor aplicate, aeroportul din Egipt era un adevărat furnicar. Cursa pentru „cine ajunge primul în avion” a fost momentul culminant al experienței deloc plăcute. Poate cel mai greu episod de „digerat” pentru Andreea Bănică a fost momentul trierii dintre bărbați și femei:

„Ne călcam în picioare, îmbulzeală, dădeam din coate. Ne-au separat, femeile de bărbați. Dacă vedeați cum dădeau rusoaicele din coate și cum se agitau, voiau să ajungă primele … (…) A fost ceva SF, eu nu am pățit în viața mea așa ceva. Am stat vreo 4 ore în aeroport, eram terminați. Experiența asta de pe aeroport a fost șocantă, nu cred că mă voi mai întoarce în Egipt”, a mai povestit Andreea Bănică.

Andreea Bănică s-a vaccinat cu a treia doză de ser anti-COVID

Andreea Bănică s-a vaccinat cu a treia doză de ser anti-COVID. Artista trage speranțe că, într-un final, pandemia va fi învinsă, iar oamenii își vor relua viața de dinainte. Andreea Bănică este, însă, dezamăgită că România stă prost la capitolul imunizare, comparativ cu alte țări din Uniunea Europeană. A mai precizat că s-a vaccinat pentru a se proteja atât pe ea, cât și pe cei din jurul său.

„Săptămâna asta am făcut a 3-a doză de vaccin. Am făcut prima doză imediat ce a fost posibil pentru că doar așa am simțit că mă pot proteja pe mine și pe cei dragi, iar acum am repetat, conform protocolului. Nu încerc să influențez sau să conving pe nimeni de nimic, este strict alegerea familiei noastre, dar mă intristează că și la acest capitol suntem codași la nivelul UE”, a mai povestit artista.

Dincolo de toate acestea, Andreea Bănică a rămas cu un gust amar după vacanța petrecută în Egipt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *