Prima pagină » Cancan » Andreea Bănică are o siluetă de vis. Care este secretul vedetei

Andreea Bănică are o siluetă de vis. Care este secretul vedetei

10 mart. 2022, 13:06,
în Cancan

Îndrăgita artistă Andreea Bănică se poate lăuda cu o siluetă de vis în pofida faptului că are 43 de ani și a născut de două ori. Însă pentru aceasta ea plătește un preț destul de mare și face numeroase eforturi pentru a se menține în formă. De asemenea, Andreea Bănică recunoaște că a făcut de-a lungul timpului mai multe compromisuri pentru a ajunge faimoasă.

Andreea Bănică este una dintre cele mai îndrăgite vedete din showbiz, fiind foarte apreciată de public. Și chiar dacă acum, artista se bucură de un mare succes, de-a lungul timpului s-a confruntat cu mai multe provocări până să cunoască celebritatea. Și dacă profesional ea este pe deplin realizată, nici în plan personal nu o duce rău. Ea este căsătorită din 2008 cu Lucian Mitrea, având doi copii. Și ținând cont de vârsta ei și de cele două nașteri, vedeta arată foarte bine, însă recunoaște că mai are de lucru.

Andreea Bănică are o siluetă de vis

Andreea Bănică nu mai este la prima tinerețe, însă își dorește să arate din ce în ce mai bine. Vedeta a recunoscut că nu apelează la operații estetice, așa cum procedează majoritatea vedetelor de la noi din țară pentru a avea forme mai voluptoase. Andreea spune că a ales să facă sport și să își schimbe radical formele corpului.

Vedeta blondă este foarte preocupată de felul în care arată și își dorește să țină timpul în loc. Are 43 de ani și se pare că, până acum, îi reușește de minune să facă acest lucru. Vedeta împărtășește cu fanii ei din mediul online ce face pentru a-și menține o formă fizică de invidiat, dar și de câte ori pe săptămână ajunge în sala de fitness și ce obișnuiește să mănânce.

În ultima vreme, Andreea Bănică a primit foarte multe mesaje din partea fanelor sale legate de felul în care reușește să arate atât de bine. Cu această ocazie, cântăreața le-a mărturisit că în această perioadă are foarte mare grijă de felul în care arată și că depune eforturi consistente pentru a-și tonifia corpul.

Ce obiective și-a propus Andreea Bănică

În prezent, artista are 62 de kilograme, însă este hotărâtă ca anul acesta să se axeze mai mult pe sport și să facă o schimbare radicală în felul în care arată. Andreea merge la sală de 3 ori pe săptămână, iar salatele sunt la ordinea zilei pentru ea acum. De asemenea, vedeta a recunoscut și că mai trișează uneori în weekend în ceea ce privește alimentația.

„Am 62 de kilograme! Repet, kilogramele nu te fac să arăți neapărat bine. Depinde dacă este masă musculară sau grăsime. Eu am înlocuit ușor-ușor grăsimea cu masa musculară. Mai am pe alocuri depozite de grăsime de care nu cred că voi putea scăpa vreodată, însă scopul meu este să fiu fit! Nu îmi stă bine slabă, dar nici grăsuță. Vreau să mă simt bine în pielea mea și asta este tot ce contează. Sunt pe drumul cel bun! Sper ca într-un an să fiu cum nu am fost vreodată”, a mai spus Andreea Bănică cu privire la silueta pe care și-o dorește.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *