Prima pagină » Cancan ultimă oră » Andreea Bănică a vorbit pentru prima dată despre infidelitatea în cuplu! Nimeni nu s-a gândit că va spune asta

Andreea Bănică a vorbit pentru prima dată despre infidelitatea în cuplu! Nimeni nu s-a gândit că va spune asta

06 mart. 2023, 21:00,
în Cancan ultimă oră

Andreea Bănică se numără printre cele mai apreciate și îndrăgite artiste de la noi din țară, iar de-a lungul carierei sale, vedeta a reușit să atragă de partea sa o mulțime de fani, care îi stau alături la orice pas.

De asemenea, cântăreața a intrat în sufletele admiratorilor ei prin prisma carismei, dar și a sincerității de care a dat dovadă mereu. De această dată, artista a vorbit despre pentru prima dată despre infidelitatea în cuplu.

Andreea Bănică: „Nu accept să fiu făcută de rușine”

Andreea Bănică a vorbit despre ce af face dacă ar fi înșelată de partenerul său, Lucian Mitrea. Astfel, artista a spus că nu ar accepta și i-a transmis inclusiv soțului ei acest aspect.

„El știe foarte bine că nu accept să fiu făcută de rușine, nu accept să fiu înșelată, n-aș putea să stau cu un om să mă înșele, iar eu să fac vreun compromis, nu aș avea de ce”, a declarat Andreea Bănică pentru Fanatik.

Cum ar reacționa Andreea Bănică, dacă ar afla că este înșelată

Andreea Bănică susține că nu și-a pus niciodată problema că o să fie înșelată, cu toate că, recunoaște chiar ea, au fost zvonuri. Artista spune că mereu adevărul iese la iveală, chiar dacă sunt oameni care mint foarte bine.

„Mi s-a mai pus întrebarea „ce ai face dacă ai fi înșelată”, nu am de unde să știu, nimeni nu are de unde să știe, pentru că doar în momentul ăla vei simți ceva, nu ai cum să prezici. Într-adevăr presa a scris de multe ori, dar ei n-au fost niciodată în locul meu, în viața mea, să vadă, să știe, să simtă. Când ești un om înșelat simți niște lucruri, totul iese la iveală la un moment dat cât ai fi de bun mincinos.”, a mai spus Andreea Bănică, pentru aceeași sursă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *