Prima pagină » Cancan » Andreea Bănică a râs de Dana Budeanu. Criticul de modă a postat pe rețelele sociale, unele declarații despre consumul de ceapă și usturoi

Andreea Bănică a râs de Dana Budeanu. Criticul de modă a postat pe rețelele sociale, unele declarații despre consumul de ceapă și usturoi

27 oct. 2023, 11:21,
în Cancan

Andreea Bănică a râs de Dana Budeanu după ce criticul de modă a postat pe rețelele sociale, unele declarații despre consumul de ceapă și usturoi, în special despre femei. Vedeta nu a uitat să-i menționeze nici pe bărbații care consumă aceste două alimente.

Potrivit Danei Budeanu, femeile care consumă usturoi ar trebui să se retragă în munți.

Andreea Bănică a râs de Dana Budeanu

Ca urmare a declarațiilor făcute, aceasta a făcut câteva remarci sarcastice la adresa sa.

„Tu ca femeie… tu nu ai cum să mănânci ceapă și usturoi. Nu există. Nu ești femeie. Ceapă și usturoi? Ce-i aia? Bă, femeile care mănâncă mujdei și maioneză. Înnebunesc! Cartofi cu mujdei? Băi, fii atentă! Asta este o chestie pe care o fac… deci tu te-ai hotărât să mănânci asta? Gata! Ți-ai anunțat familia: „Îți iei trei zile libere, pleci unde în munți.

Ai mâncat ceapă și usturoi? Dormi la mă-ta! Nu există așa ceva! La mă-te sau pe balcon, suni un prieten, dormi în mașină. Ce mă? Vii acasă să puți la usturoi? Nu există așa ceva! Cum adică? Rămâi acolo unde ai mâncat.

Să facă primăria 2-3 stabilimente în containere, și ăștia care mănâncă usturoi și ceapă dorm acolo o noapte. Bă pe voi vă deranjează când pute cineva a ceapă? Da! Și atunci, de ce mâncați? Nu te gândești că puți lângă aia în pat a ceapă?”, a spus Dana Budeanu.

Andreea Bănică susține că ea mănâncă foarte mult usturoi, la fel și restul familiei sale. „Ce crezi? Viața mea este usturoiul. Ce mă fac? Sau toți… nu trebuie să îi anunț! Noah seamănă cu mine. Care mai mănâncă cartofi cu usturoi, duceți-vă în munți”, a scris ironic Andreea Bănică.

Dana Budeanu s-a luat de amante și bărbați geloși!

Dana Budeanu este deja un adevărat formator de tendințe în materie de relații și conviețuire socială. Designerul le-a atacat pe femeile care aleg să fie amante, dar și pe bărbații geloși.

Dana Budeanu obișnuiește să spună lucrurilor pe nume în emisiunea sa, „Verdict”, în cadrul căreia are rubrica de pe YouTube, „Amețitele și Mafioții”.

Multe dintre materialele designerului au tentă amuzantă, însă mulți fani ai Danei Budeanu îi dau dreptate creatoarei de modă. Folosind o doză mare de ironie, Dana Budeanu se ia de persoanele care au ales să se poarte diferit de ceea ce consideră corect designerul.

Designerul a sărit la gâtul bărbaților geloși, dar și a femeilor care aleg să fie amante în plus a criticat femeile și bărbații care mănâncă ceapa, iar Andreea Bănică a râs de aceasta și a avut o replică pe măsură.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *