Prima pagină » Cancan » Andreea Bălan și Victor Cornea s-au separat după eșecul din Cupa Davis. Artista a venit în România

Andreea Bălan și Victor Cornea s-au separat după eșecul din Cupa Davis. Artista a venit în România

08 feb. 2024, 10:39,
în Cancan

Andreea Bălan și Victor Cornea s-au separat după eșecul din Cupa Davis cu toate că artista a fost alături de sportiv încă din timpul pregătirii.

Cântăreața  a fost prezentă alături de partenerul ei la Cupa Davis, unde tenismenul și Marius Copil au suferit o înfrângere în fața fraților Tsitsipas, iar echipa Greciei a învins România cu scorul de 4-0 în meciul de baraj pentru menținerea în Grupa Mondială I.

Andreea Bălan a transmis mesaje de susținere pentru echipa României, înainte de ultimul meci

Înainte de partida din Atena, Andreea Bălan a postat un mesaj pe platformele de socializare, subliniind importanța deosebită a acestui meci pentru țara noastră.

„Neața, dragilor! Ce faceți voi? Sănătoși, voioși? În această duminică minunată, eu sunt destul de răcită. Pentru că aici în Grecia e friguț, foarte friguț. Credeam că o să fie mai cald. Și în această arenă unde mă aflu acum este și mai frig decât afară. Victor, iubitul meu, împreună cu Marius Copil, joacă împotriva fraților Tsitsipas. Un meci foarte important pentru țara noastră și, bineînțeles, face parte din Davis Cup”, spunea, în urmă cu câteva zile, Andreea Bălan, într-un videoclip publicat pe pagina sa personală de Instagram.

Andreea Bălan și Victor Cornea s-au separat după eșecul din Cupa Davis

Deși meciul de duminică, 4 februarie, a început cu o intensitate ridicată, Victor Cornea și Marius Copil nu au avut norocul de partea lor. Cei doi au reprezentat România la Cupa Davis.

La scurt timp după înfrângerea dureroasă, Andreea Bălan a luat decizia de a se despărți de iubitul ei și de a se întoarce în România, din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă și care îi creează multe dificultăți, conform informațiilor de pe prosport.ro.

Prin urmare, atât Andreea cât și Victor Cornea au plecat în aceeași zi din Atena, dar pe rute diferite. El a ales să călătorească în Argentina, la Cordoba, unde va participa la un turneu important din seria WTA 250, în timp ce Andreea Bălan s-a întors în România, așa cum se poate observa din postările făcute pe rețelele de socializare.

Săndel Bălan nu l-a cunoscut pe iubitul fiicei sale

În urmă cu ceva timp, tatăl Andreei Bălan a reunoscut că nu l-a văzut niciodată pe Victor Cornea. A mai spus atunci că tot ceea ce își dorește este ca fiica sa să fie iubită și fericită.

„Pe actualul ei iubit nu l-am văzut niciodată, nu-mi dau cu părerea despre el. Îi spun fiicei mele doar atât: «Tata te iubește mult și este mândru de tine în fiecare clipă»”, spunea Săndel Bălan în urmă cu câteva luni.

Recent, Andreea Balan și Victor Cornea s-au separat după eșecul din Cupa Davis, iar artista a revenit în țară.

Comentarii
  • „Victor Cornea și Marius Copil nu au avut norocul de partea lor” :)))))))))))
    Pai astia se duc… „la noroc”?! Asa, nu era mai simplu (sau dublu!) sa cumpere un loz?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`