Prima pagină » Cancan » Andreea Bălan și-a renovat recent locuința. Cum arată casa vedetei

Andreea Bălan și-a renovat recent locuința. Cum arată casa vedetei

12 oct. 2021, 09:24,
BZI.ro, în Cancan

Andreea Bălan, în vârstă de 37 de ani, a fost dintotdeauna discretă cu viața ei de familie. Recent, însă, solista a deschis ușa casei sale recent renovate. Artista are două fiice, Ella Maya (5 ani) și Clara Maria (2 ani), din fostul mariaj cu actorul George Burcea (33 de ani).

Andreea Bălan a hotărât că e timpul pentru o schimbare în viața ei, motiv pentru care a decis, ]n primăvară să-și renoveze locuința. Astfel, chiar dacă interpreta le-a spus fanilor că timp de două luni va fi șantier în propria casă, lucrările au durat șase luni. Decizia de a face o schimbare în casa ei a venit după despărțirea de George Burcea, cu care are două fete. Andreea și George au format un cuplu timp de 4 ani și jumătate. Fosta pereche s-a căsătorit în toamna anului 2019 și s-a separat patru luni mai târziu, în martie 2020. În prezent, actorul formează un cuplu cu asistenta TV Viviana Sposub.

„Am învățat să relativizez și să nu mai pun la suflet lucrurile care sunt neimportante. Sunt foarte mândră și nu regret nimic din tot ceea ce s-a întâmplat, pentru că astăzi sunt un om mai înțelept și mai bun. Cred că nu învățăm să fim mai buni decât din eșecuri. Dacă totul e roz în viața ta, n-ai cum să înveți. Devii arogant și infatuat, plin de tine. În schimb, dacă viața te lovește și îți dă niște lecții, de acolo înveți, reușești să fii mai umil, mai bun și mai înțelept”, a declarat Andreea Bălan.

Renovarea a durat 6 luni

Andreea Bălan și-a construit în urmă cu mai mulți ani o locuință care se învârte după soare, iar acest lucru s-a întâmplat în timp ce era într-o relație cu fostul ei iubit, Keo. Cei doi au decis să-și facă un duplex, iar după despărțire cântărețul a locuit o scurtă perioadă în partea lui de casă, până când Andreea Bălan și cu acesta au căzut de comun acord, iar artistul s-a mutat complet din casa pe care a construit-o cu vedeta. Ea le-a spus fanilor că a decis ca duplexul să dispară, iar toate zidurile dintre prima locuință și cea de-a doua să nu mai fie, iar ea să se bucure de o casă mult mai mare.

„A durat 6 luni (n.r. – renovarea) și mă bucur că am reușit să sparg zidul din mijloc. Era un duplex, iar acum am unit cele două case. Am reușit să renovez parterul, iar acum lucrăm deja la camera fetelor. Îmi place foarte mult ce a ieșit. N-aș fi reușit singură, am apelat la ideile și la ajutorul unui designer interior”, a povestit Andreea Bălan espre casa ei.

Schimbări importante în casă și în viața ei

Andreea a lăsat echipa de filmare în living, bucătărie, studio și în locul de joacă al fiicelor ei.

„Le întreb (n.r. -pe Ella și Clara) ce vor să se facă atunci când vor fi mari. Îmi spun: «Ca tine, mami! Să cânt și să dansez». Doar că nu insist. Ambele merg la balet, începem lecțiile de engleză și de pian, dar nu voi insista, dacă nu o să le placă, nu are sens. Pot fi orice își doresc în viață, eu o să le susțin din toate punctele de vedere în direcția pe care ele și-o vor dori”, a mai spus solista.

Din mai 2020, Andreea formează un cuplu cu Tiberiu Argint (36 de ani), fratele prezentatoarei TVR Sonia Argint (38 de ani) și managerul de vânzări al unei companii daneze de lux care proiectează și produce aparate audio, televizoare și telefoane. Potrivit Cancan, Andreea și Tiberiu s-ar fi despărțit cu trei săptămâni în urmă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *