Prima pagină » Radio » Actualitate » Andreea Bălan și-a dat seama de ce nu își găsește iubit. Ce a spus blondina despre Keo
Andreea Bălan și-a dat seama de ce nu își găsește iubit. Ce a spus blondina despre Keo

Andreea Bălan și-a dat seama de ce nu își găsește iubit. Ce a spus blondina despre Keo

16 nov. 2022, 14:36, 1 ,
BZI.ro, în Radio

Andreea Bălan a explicat recent de ce nu are încă un iubit, blondina fiind în prezent mai rezervată în a se implica într-o relație. Astfel, fosta jumătate blondă a trupei Andre precizează că o femeie care are copii își reface viața mai greu. În altă ordine de idei, Andreea Bălan spune despre Keo că a fost ca un mentor pentru ea.

Andreea Bălan are aproape tot ce și-ar putea dori o femeie. Este faimoasă și are o carieră impresionantă, iar în plan personal se poate lăuda cu două fiice superbe. Cu toate acestea, blondina nu prea are noroc în plan sentimental. Andreea Bălan a avut mai multe relații, ba chiar a și fost căsătorită, însă totul s-a terminat cu un divorț scandalos.

Andreea Bălan explică de ce nu își găsește iubit

Andreea Bălan a fost invitată la podcastul lui Radu Țibulcă, unde și-a deschis sufletul și a vorbit despre viața sa, dar și obstacolele prin care a trecut de-a lungul timpului. Astfel, ea a vorbit despre relațiile pe care le-a avut, dar și despre un nou iubit. Blondina s-a confruntat de-a lungul timpului cu multe probleme, însă de fiecare dată a ieșit învingătoare.

Vedeta, care face parte din juriul de la „Te cunosc de undeva!”, a divorțat de tatăl fetițelor sale, George Burcea, și a încercat să-și refacă viața, însă nu totul s-a întâmplat așa cum și-a imaginat. Andreea mărturisește că este destul de greu ca o femeie cu doi copii să-și găsească un nou partener.

„Am decis ca viața mea personală să nu o mai expun. Pentru că e firesc să nu funcționeze ceva, mai ales după un mariaj, după ce te desparți de tatăl copiilor. O femeie cu copii își reface mai greu viața decât tatăl copiilor. Pentru că copiii sunt la tine, ca mamă, locuiești cu copiii ăia. Ca tu să îți faci o altă relație e un pic mai dificil. Pentru că bărbatul respectiv trebuie să te ia cu copii, cu mamă. Cu bone, cu tot ce ai tu. Și e un bagaj mare, pe care doar un bărbat adevărat poate să și-l asume și un bărbat care te iubește cu adevărat. Și evident că durează acest proces”, a declarat Andreea Bălan.

Artista a mărturisit că întotdeauna ține cont de fetele ei înainte de a ieși la o întâlnire. Andreea Bălan susține că trebuie să fie foarte atentă atunci când își alege partenerul.

Ce a spus Andreea Bălan despre Keo

Deși a suferit extrem de mult după despărțirea de Keo, Andreea Bălan spune că artistul a fost ca un mentor pentru ea, nu doar iubit. Cei doi au fost împreună timp de 8 ani, iar acum cântărețul are o familie alături de Misty.

„Keo a fost un mentor pentru mine. Eu când privesc în urmă privesc această relație foarte pozitiv și foarte recunoscătoare. Au fost 8 ani frumoși, chiar dacă la final s-au întâmplat lucruri mai puțin plăcute și s-a exagerat mult. Dar când timpul trece uiți lucrurile alea urâte și te uiți în urmă cu recunoștință și a fost un stâlp la vremea respectivă și m-a susținut foarte mult”, a mai povestit Andreea Bălan.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *